Surpriză pentru telespectatori! Cine prezintă Chefi la cuțite, sezonul 10

Ce schimbări vor fi în sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite
Surpriză pentru telespectatori! Cine prezintă Chefi la cuțite, sezonul 10

Surpriză de proporții pentru fanii emisiunii Chefi la cuțite. S-a aflat cine va prezenta emisiunea, în sezonul 10. Este o decizie oficială care îi va lua prin surprindere pe telespectatori.

Cineva va prezenta Chefi la cuțite, sezonul 10

Noul sezon este unul aniversar, căci se împlinesc 10 ani de când există această emisiune. În rol de prezentator nu va mai fi o singură persoană, ci două. Sezonul 10 Chefi la cuțite va fi prezentat de Gina Pistol și Irina Fodor.

Cum s-a întâmplat asta? Ei bine, atunci când filmările pentru Chefi la cuțite, sezonul 10, au început, Gina Pistol a fost diagnosticată cu COVID-19. Din acest motiv, în primele ediții prezentatoare este Irina Fodor. Ulterior, Gina Pistol și-a preluat rolul astfel că după primele ediții prezentatoarea se schimbă. Gina mărturisește că această situație nu face decât să adauge ingredientul aparte al show-ului aniversar.

“Mă pregătisem pentru începutul noului sezon Chefi la cuțite, dar am aflat cu două zile înainte că am Covid și astfel nu am putut să particip la filmări. De aceea Irina a preluat rolul de prezentatoare, iar atunci când m-am însănătoșit, am revenit pe platouri. Îmi pare rău că am ratat startul sezonului 10, dar, în același timp, pot spune că această formulă nu face decât să adauge acel ingredient aparte, perfect pentru un show aniversar”, a declarat Gina Pistol, potrivit spynews.ro.

Când începe Chefi la Cuțite, sezonul 10, la Antena 1

Producătorii emisiunii Chefi la cuțite le-au pregătit o surpriză de proporții atât celor care vor intra în competiție, cât și juraților și publicului. Decorul în care se va desfășura cel de-al 10-lea sezon „Chefi la cuțite” este schimbat radical: de la platoul de jurizare, bancurile de lucru ale concurenților și camera susținătorilor, până la spațiul în care se dau luptele pentru amuletă și camera Chefilor.

“Abia aștept și eu sezonul 10. Pentru că fiecare competiție e altfel, de fiecare dată e mai spectaculos și mai frumos. Iar primul exemplu în acest sens este noul platou – o mare schimbare, doar una dintre cele pregătite pentru acest sezon”, a declarat Chef Cătălin Scărlătescu cu privire sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite, un sezon aniversar.

9.4 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.