Cum arată Cătălin Scărlătescu, după încheierea filmărilor la America Express. A slăbit considerabil

Cătălin Scărlătescu s-a întors din America Express mult mai slab
Cum arată Cătălin Scărlătescu, după încheierea filmărilor la America Express. A slăbit considerabil

America Express l-a schimbat complet pe Cătălin Scărlătescu! Cunoscutul chef a slăbit enorm, iar drept dovadă stau cele mai recente imagini postate de el pe rețelele de socializare.

Cum arată Cătălin Scărlătescu, după încheierea filmărilor la America Express

Cătălin Scărlătescu a fost în America Express alături de iubita lui, Doina Teodoru. Se pare că experiența de acolo și-a pus amprenta asupra lor. Cătălin a dat jos multe kilograme, dat fiind faptul că hainele purtate în primăvară, la filmările de la Chefi la cuțite, îi sunt foarte mari acum.

”Asta e bluza cu care am filmat în primăvară. Efectul America Express ăsta e”, a spus Cătălin Scărlătescu pe Instagram.

Imaginile arată clar faptul că ținuta respectivă este poate cu două numere mai mari față de cât ar trebui să poarte el acum, după ce a slăbit în America Express.

Cătălin Scărlătescu, schimbare radicală în ultimii ani

Cătălin Scărlătescu a slăbit foarte mult în ultimii ani. Cunoscutul chef nu a apelat la vreo operație, ci a decis să micșoreze porțiile de mâncare. Astfel a reușit să slăbească aproximativ 50 de kilograme.

“Nu am ținut mari diete, doar mi-am închis robinetul la mâncare. Dacă înainte mâncam un kilogram, acum mănânc 150 de grame, de orice, doar am diminuat cantitatea. Atunci m-am oprit la 95 de kilograme, dar mă lua amețeala pe stradă, nu știu, eram prea subțire, mă bătea vântul. Acum am vreo 102-103 kg și stau bine, stau la greutatea asta de 3 ani”, povestea Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, relație de mai bine de un an

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează un cuplu de mai bine de un an și par să se înțeleagă foarte bine. Într-un interviu, Cătălin a dezvăluit care este secretul relației lor. Potrivit lui, sinceritatea este cea mai importantă, apoi respectul. Întrebat despre căsătorie, Cătălin Scărlătescu a declarat că nu se gândesc încă. El se declară o persoană spontană, astfel că oricând se poate întâmpla să o ceară pe Doina de soție.

“La bijuterii nu mă pricep, dar îmi vin idei pe parcurs. Încă nu ( n.r. nuntă). La lucrurile astea nu poți să te gândești. Ce faci, îți pui ceasul să sune la data de, la ora de? Când vine momentul, sunt spontan. Sinceritatea contează cel mai mult, dacă ești sincer, ai orice. Dacă există respect e și mai bine. Dacă ești sincer și ai respectul ăla normal în tine, nu mai ai nevoie de nimic. Dragostea te lovește!” , a declarat Cătălin Scărlătescu.

9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.