Cine a fost nora preferată a Reginei Elisabeta a II-a. Moartea Suveranei a devastat-o

Sophie de Wessex și Regina Elisabeta a II-a, legătură plină de dragoste și respect
Cine a fost nora preferată a Reginei Elisabeta a II-a. Moartea Suveranei a devastat-o

Regina Elisabeta a II-a a avut o noră preferată. Cea de care a fost cea mai apropiată, din trei nurori, a fost Sophie, Contesa de Wessex, soția fiului ei cel mic, Edward. Moartea suveranei a devastat-o pe Sophie, care a fost surprinsă vizibil îndurerată la Castelul Balmoral, la scurt timp după ce Regina Elisabeta s-a stins din viață.

Cine a fost nora preferată a Reginei Elisabeta a II-a

Moartea Reginei Elisabeta a II-a a îndurerat o lume întreagă, dar mai ales pe cei din familia Regală. O fotografie extrem de emoționantă a fost surprinsă cu Sophie, nora preferată a Reginei Elisabeta a II-a, la scurt timp după moartea suveranei. Cu ochii în lacrimi, Sophie citea mesajele de condoleanțe transmise de britanici alături de mii de flori.

Sophie a avut o relație extrem de apropiată cu Regina Elisabeta. După moartea suveranei a fost surprinsă în momente de tristețe profundă, cu ochii în lacrimi. Contesa de Wessex, în vârstă de 57 de ani, a participat alături de câțiva dintre copiii și nepoții Reginei la o slujbă de rugăciune la Crathie Kirk, înainte de a-i saluta pe oamenii care erau la porțile castelului Balmoral pentru a-și prezenta condoleanțele, scrie viva.ro.

Prințul Edward și soția lui, Sophie
Prințul Edward și soția lui, Sophie

Sophie de Wessex și Regina Elisabeta a II-a, legătură plină de dragoste și respect

Prințul Edward, Conte de Wessex, are de 58 de ani și este al patrulea copil al Reginei Elisabeta a II-a și al Prințului Phillip. El se află pe locul 11 în linia de succesiune la tron. Alături de soția lui, Sophie Rhys-Jones are doi copii: Lady Louise Windsor și James, Viconte Severn.

Între Sophie de Wessex și Regina Elisabeta a II-a a fost dintotdeauna o legătură puternică, de dragoste și respect. Încă din anul 2005 i s-a spus Contesei că este fiica suveranei, deoarece erau foarte apropiate. Apropiații familiei au dezvăluit că Sophie era des invitată să se uite alături de Regină la filme vechi. Din acest motiv toată lumea a înțeles că Sophie a fost nora preferată a Reginei Elisabeta a II-a.

„Sophie prețuiește relația ei cu Regina și nu numai că îi apreciază sfaturile și înțelepciunea, ci este foarte protectoare cu ea”, spunea un apropiat al lor anul trecut, după moartea Prințului Philip.

Când și unde va avea loc înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a va fi înmormântată pe data de 19 septembrie la Londra. Cortegiul regal va pleca de la Westminster Hall către Westminster Abbey și va ajunge la Palatul Windsor. Se așteaptă ca regina să fie înmormântată la Capela St. George, de pe terenul Castelului Windsor, acolo unde și-a petrecut mulți dintre ultimii ani.

9.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.