Cine a fost prima iubire a Simonei Halep. “Tatăl ei l-a concediat când a simțit că e ceva între ei”. Puțini știu de povestea lor

Vezi cine a fost prima iubire a Simonei Halep!

Simona Halep este, fără îndoială, una dintre cele mai mari jucătoarea de tenis din istoria României. Însă, de-a lungul timpului, ea a încercat să-și țină cât mai ascunsă viața personală și nu s-a afișat cu foarte mulți domni. Mulți își amintesc de povestea ei de dragoste cu Toni Iuruc, însă prima mare iubire a sportivei a fost, de fapt, un alt bărbat. Iată despre cine este vorba!

El a fost prima iubire a Simonei Halep

Mai are nevoie Simona Halep de vreo prezentare? În vârstă de 32 de ani, este una dintre cele mai importante jucătoare de tenis din întreaga istorie a țării noastre, cu toate că a trecut, recent, printr-un moment extrem de dificil, fiind acuzată că s-a dopat la US Open 2022.

Din fericire pentru ea, însă, Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a venit cu un verdict favorabil marți, pe data de 5 martie 2024. Instanța a decis să-i micșoreze pedeapsa Simonei Halep de la patru ani, la nouă luni de zile. Prin urmare, ea poate reintra în circuit.

”Nu i-a convenit că Simona avea o relaţie cu antrenorul”

În ceea ce privește viața personală, jucătoarea de tenis din Constanța a apărut în public doar cu Toni Iuruc. De altfel, cei doi au făcut și cununia civilă, însă au divorțat la aproape un an de la acest eveniment.

Totuși, nu afaceristul a fost marea dragoste a sportivei, ci Andrei Mlendea, acum în vârstă de 38 de ani. El a fost jucător de tenis, după care a devenit antrenor.

Se pare că pentru o vreme a pregătit-o și pe Simona Halep. Colaborarea, însă, s-a încheiat atunci când tatăl sportivei din Constanța a simțit că între fiica lui și Andrei Mlendea se înfiripă o idilă.

Citește și Mesajul transmis de Simona Halep, după verdictul TAS. Primele declarații, a spus clar ce urmează să facă acum!

Stere Halep nu a fost de acord cu relația fiicei lui cu antrenorul

În prezent, antrenorul de tenis este căsătorit și are doi copii. Ioan Stan, primul antrenor de tenis al Simonei Halep, a vorbit, în urmă cu ceva timp, despre relația celor doi.

”Ştiu că a avut o relaţie cu un antrenor tânăr care a antrenat-o înaintea lui Marcu (Andrei Mlendea, n.r.). Nu-mi amintesc cum îl cheamă, dar tatăl ei l-a concediat când a simţit că e ceva între ei. Nu i-a convenit că Simona avea o relaţie cu antrenorul”, a declarat bărbatul.

Citește și Victorie uriașă pentru Simona Halep. TAS i-a redus suspendarea de 4 ani!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine sunt câștigătorii de la “Te cunosc de undeva!”, sezonul 20
4 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *