Cine a fost prima iubită a lui Traian Băsescu. Ar fi putut fi Prima Doamnă a României

Traian și Elena au fost împreună în perioada în care erau studenți
Cine a fost prima iubită a lui Traian Băsescu. Ar fi putut fi Prima Doamnă a României

Puțini sunt cei care știu cine a fost prima iubită a lui Traian Băsescu. Fostul președinte a avut o idilă cu o tânără pe nume Elena, înainte de căsătoria cu Maria, cea care a fost Prima Doamnă a României.

Cine a fost prima iubită a lui Traian Băsescu

Traian și Maria Băsescu sunt căsătoriți de foarte mulți ani. Au împreună două fiice, pe Ioana și Elena, care la rândul lor au deja copii. Fostul cuplu prezidențial este unul foarte puternic, demonstrând de-a lungul timpului că nimic nu ar putea afecta liniștea din casa lor.

Înainte de căsătoria cu Maria, Traian Băsescu a avut o relație cu o tânără pe nume Elena. Amândoi erau studenți la Constanța, ea la Biologie, el la Marină. Totul s-a întâmplat în anul 1973. Ulterior, Elena a devenit directoarea școlii din Dragalina.

Traian și Elena s-a întâlnit la cantină, acolo unde s-au îndrăgostit unul de celălalt și ulterior au început o relație. Potrivit libertatea.ro, Traian Băsescu a început să o viziteze pe Elena la căminul în care ea locuia.

“Ia uite! Aş fi putut să fiu prima doamnă azi! A fost primul meu iubit”, i-ar fi spus Elena unei prietene în timp ce se uitau la o fotografie cu ea și Traian Băsescu din tinerețe, scrie aceeași sursă.

Nimeni nu știe de ce Traian și Elena s-au despărțit. După doi au de când au decis să meargă pe drumuri separate Traian Băsescu s-a căsătorit cu Maria, actuala lui soție.

Traian Băsescu primește o remunerație de 7.000 de euro pe lună doar de la Parlamentul European

În urmă cu doar câteva luni Traian Băsescu și soția lui au fost nevoiți să părăsească vila în care locuiau și deja își căutau o altă casă. Fostul președinte a dat de înțeles atunci că se va muta într-un apartament, nu într-o vilă, așa cum credea toată lumea.

Costul unui apartament din complexul în care Traian Băsescu voia să se mute este pe măsura utilităților de lux. Valoarea se ridică la minim 200.000 de euro, preț valabil în cazul unui apartament cu 3 camere, cu două dormitoare și living.

Pe lângă averile „neoficiale” speculate în permanență, se știe că Băsescu primește în continuare, în fiecare lună indemnizația de la Parlamentul European. Aceasta este în valoare de aproximativ 7.000 de euro. Pe lângă aceștia, s-ar mai adăuga și o pensie la care au dreptul toți europarlamentarii dacă au împlinit vârsta de 63 de ani.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.