Cine a luat imunitatea la America Express aseară, 23 ianuarie. Surpriză uriașă în a doua etapă pe Drumul Aurului

Cei doi concurenți au primit 100 de euro, hotel, mașină, o zi liberă

S-a dus o luptă grea pentru prima imunitate din a doua etapă a concursului America Express- Drumul Aurului. Cele 9 echipe au trecut prin misiuni dificile până să ajungă la Irina Fodor. Dintre aceștia, doar doi concurenți au câștigat cazare, bani, mâncare și transport.

A început a doua etapă de America Express- Drumul Aurului

O serie de curse contracronometru au avut cele nouă echipe de la America Express în cea de-a doua etapă a concursului. Stresul și-a spus cuvântul. Irina Fodor a pus la bătaie prima imunitate din această etapă, iar concurenții care au câștigat-o au primit mai multe avantaje, printre care și cazare, mâncare, bani, transport și o scurtă vacanță.

„Ați avut o zi foarte grea și foarte interesantă. Toți ați ajuns la mine. Păreți mai spiritualizați, mai întelepți și poate un pic mai liniștiți (…) Dar numai o pereche obține imunitatea: 100 de euro, hotel, mașină, o zi liberă”, a spus Irina Fodor.

Cine a luat imunitatea la America Express aseară, 23 ianuarie

Înainte să anunțe cine a câștigat imunitatea, Irina Fodor le-a întrebat mai întâi pe Andreea Bălan și Andreea Antonescu dacă vor să folosească jocker-ul câștigat în urma jocului pentru amuletă. Au refuzat și au declarat că sunt sigure că nu sunt pe locul doi. Chiar așa a fost, căci ele au fost pe locul patru, iar jocker-ul nu le-ar fi ajutat.

Puya și Melinda sunt cei care au obținut prima imunitate din a doua etapă de la America Express – Drumul Aurului. Foarte uimită, soția lui Puya a declarat că le-au dat lacrimile când au auzit.

„Mi-a părut bine că am reușit să le bucur pe fetele noastre. Să le fac un cadou. Când o să se uite la televizor”, a declarat Puya.

Puya și Melinda au câștigat imunitatea
Puya și Melinda au câștigat imunitatea

După Puya și Melinda, la Irina Fodor au ajuns Nelu Cortea și Cătălin Bordea, apoi Jean și Dinu, la doar două minute distanță. Aceasta este ordine în care vor pleca în următoarea cursă.

Emisiunea America Express – Drumul Aurului poate fi urmărită în fiecare duminică de la ora 20:00. Și de luni până miercuri, de la 20:30. Cătălin Bordea și Nelu Cortea comentează pe antena Play, la Podcastito Express cele mai tari faze din acest sezon de America Express – Drumul Aurului.

Cum îl cheamă pe Puya în realitate

Puya a devenit cunoscut în muzică în anii ’90, alături de Tudor Sișu. Cei doi au pus bazele formației La Familia și au cântat mulți ani în această formulă. Care este numele real al lui Puya? toți oamenii îl cunosc după acest nume de scenă, dar în buletin îl cheamă altfel. Numele real al artistului este Dragoș Gărdescu.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat detalii noi!
8 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.