Momente șoc pentru Cătălin Scărlătescu la America Express: ”Ne duc în câmp, ne-au răpit!”. Prin ce a putut să treacă

Autostopul s-a dovedit a fi destul de dificil în America Express
Momente șoc pentru Cătălin Scărlătescu la America Express: ”Ne duc în câmp, ne-au răpit!”. Prin ce a putut să treacă

Au fost momente șoc pentru Cătălin Scărlătescu la America Express. El și partenera sa, Doina Teodoru, au crezut că vor fi răpiți de cel care s-a oferit să îi ajute cu transportul.

Momente șoc pentru Cătălin Scărlătescu la America Express: „Unde suntem, Doino? Ne-au răpit ăștia”

Autostopul s-a dovedit a fi destul de dificil în America Express și, mai mult decât atât, i-a făcut pe concurenți să simtă adrenalină la cote maxime. Este cazul lui Cătălin Scărlătescu, concurentul căruia șoferul camionetei în care se afla i-a dat mari emoții, atunci când acesta a urmat o rută suspectă, printr-o zonă pustie, pe câmp.

”La un moment dat, iese de pe strada principală și face stânga. Ne bagă printre două case și-o ia pe câmp. Trecem de primul lan de porumb. Am zis: ‘Unde suntem, Doino? Ne-au răpit ăștia!’. Apoi trecem de un alt lan de porumb mai mare… Zic: ‘Nu e bine ce facem. Unde ne duc ăștia? Ne duc în câmp să ne fure ce-or găsi’”, a relatat Cătălin Scărlătescu despre momentul său de panică. ”Ne-am gândit: ‘Cursa se termină acum. Pentru totdeauna!’”, a povestit și partenera lui, Doina Teodoru.

Concurenții America Express – Drumul Aurului au primit la începutul competiției un instructaj special din partea echipei de securitate, care i-a avertizat despre numărul mare de răpiri din Mexic.

Ce spune Cătălin Scărlătescu despre iubita lui, Doina Teodoru: „O să fac orice va fi necesar pentru ea”

În timpul primei probe, în care echipele de la America Express au fost puse să meargă la Cimitirul Panteon din Santa Paula pentru a-și lua ghiozdanele, Cătălin Scărlătescu s-a văzut pus în dificultate. Pe lângă faptul că nu îi plac cimitirele, celebrul chef a declarat că Doina este mai competitivă decât el. De asemenea, a mărturisit că se completează foarte bine: ea poate din punct de vedere fizic, el din punct de vedere psihic.

„Doina este mai competitivă decât mine. Ea poate fizic, eu pot psihic. O să fac orice va fi necesar pentru ea. Chiar dacă mor eu, ia sufletul și puterea mea și du-te înainte, câștigă tu tot”, a povestit chef Cătălin Scărlătescu.

Emisiunea America Express – Drumul Aurului poate fi urmărită în fiecare duminică de la ora 20:00 și de luni până miercuri, de la 20:30. Cătălin Bordea și Nelu Cortea comentează pe antena Play, la Podcastito Express cele mai tari faze din acest sezon de America Express – Drumul Aurului.

Urmăriți EGO.ro și pe
Raluca Dumitru, despre cea mai grea emisiune la care participat
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.