Cine ar fi câștigat America Express sezonul 6. Perechea care ar fi pus mâna pe premiul de 30.000 de euro

S-a aflat deja ce echipă a plecat acasă cu trofeul și cu premiul

Scris de: Daoud Andra

30 Oct. 2023

Cine ar fi câștigat America Express sezonul 6. Perechea care ar fi pus mâna pe premiul de 30.000 de euro

Sezonul 6 din reality show-ul America Express a avut premiera pe Antena 1 săptămâna aceasta. Nouă echipe de concurenți au pornit în aventura din America Latină, pe Drumul Soarelui. Chiar dacă nicio echipă nu a părăsit deocamdată competiția, s-a aflat deja cine ar fi câștigat America Express sezonul 6. La ce pereche ar fi ajuns premiul de 30.000 de euro.

În ce țări s-a filmat America Express

Cea mai iubită emisiune de tip reality, America Express, a ajuns la sezonul cu numărul 6. Aventura din acest an s-a desfășurat pe teritoriile a trei țări: Columbia, Ecuador și Argentina și s-a fimlat la începutul verii. În luna octombrie a intrat pe post, fiind difuzată cinci zile pe săptămână, de sâmbătă până miercuri. Echipele care au pornit în aventura din America de Sud au fost:

  • Alexia Eram și fratele ei, Aris
  • George Tănase și Ionuț Rusu
  • Romică Țociu și fiul lui, Cătălin
  • Iulia Albu și iubitul ei, Mike
  • Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu
  • Cleopatra Stratan și Edward Sanda
  • Iuliana Pepene și Sonia Simionov (jurnaliste)
  • Sânziana Negru și Laura Giurcanu (influencere)
  • Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș

Citește și: Cine este și ce studii are Laura Giurcanu de la America Express. Detaliul surpriză care s-a aflat despre iubita lui Aris Eram

Cine ar fi câștigat America Express sezonul 6

La fel ca în cazul multor emisiuni înregistrate, pe internet au apărut deja informații cu privire la echipa care ar fi câștigat competiția. Se pare că trofeul America Express ar fi ajuns, în acest sezon, la perechea formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru, la fel și premiul de 30.000 de euro. Cele două s-ar fi duelat în finală cu echipa formată din Alexia și Aris Eram, copiii Andreei Esca.

Citește și: Ce studii are Alexia Eram de la America Express 2023. A absolvit facultatea anul trecut, cu ce se ocupă în prezent

Informația privind deznodământul show-ului a fost furnizată de o româncă stabilită în Buenos Aires, capitala Argentinei. Potrivit cancan, cele două câștigătoare au înnoptat într-un bloc în care locuiește și o familie de români. S-a întâmplat chiar la finalul competiției și așa s-a aflat că cele două influencere au pus mâna pe marele premiu.

”Îmi place aventura, îmi place să ies din zona de confort, îmi place să explorez locuri și lucruri noi, de asta consider că mi se potrivește mănușă această emisiune. Cred că așteptările legate de emisiune nu țin de ce vine din exterior, sunt mai mult legate de mine, să fac față tuturor provocărilor, să mă adaptez situațiilor și să mă bucur la maxim de tot ce vine spre mine. Laura e partenerul în care am mare încredere, fiecare vine în completarea a ce îi lipsește celeilalte și abia așteptăm să trăim împreună probabil cea mai nebună experiență a vieții noastre”, spunea Sânziana Negru, atunci când a pornit în aventura America Express.

Concurenta de la America Express 2023 care a trait o poveste de iubire cu Smiley 6
Sânziana Negru și Laura Giurcanu

Cine a câștigat sezoanele anterioare

Primele patru sezoane ale emisiunii au fost filmate în țări din Asia, iar emisiunea s-a intitulat Asia Express. Sezoanele cinci și șase s-au filmat în America de Sud, motiv pentru care și numele emisiunii s-a schimbat.

Citește și: În ce zile și la ce oră se difuzează America Express 2023. Când poate fi urmărit show-ul de aventură la Antena 1

  • Sezonul 1 s-a filmat în Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda. A fost câștigat de Raluka și Ana Baniciu.
  • Sezonul 2 s-a filmat în India și Sri Lanka și a fost câștigat de CRBL și Oase.
  • Sezonul 3 s-a filmat în Taiwan și Filipine și a fost câștigat de Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea.
  • Sezonul 4 s-a filmat în Turcia, Georgia, Iordania și Israel și a fost câștigat de Elwira și Mihai Petre.
  • Sezonul 5 s-a filmat în Mexic, Guatemala și Columbia și a fost câștigat de Nelu Cortea și Cătălin Bordea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *