Concurenta de la America Express 2023 care a trăit o poveste de iubire cu Smiley. Au fost împreună doi ani. De ce s-au despărțit

Iată ce concurentă de la America Express 2023 s-a iubit cu Smiley!

O îndrăgită concurentă de la America Express se bucură de un succes uriaș în mediul online. Însă, oamenii nu o cunosc pe aceasta doar prin prisma carierei sale, ci și datorită relației pe care a avut-o cu Smiley, actualul partener de viață al Ginei Pistol. Iată cine este femeia cunoscută cu care s-a iubit artistul timp de doi ani de zile!

Ce concurentă de la America Express a avut o relație de doi ani cu Smiley

Smiley sau Andrei Tiberiu Maria, pe numele său adevărat, a fost în lumina reflectoarelor încă de când a apărut să cânte în trupa Simplu și a cucerit inimile multor românce.

De altfel, el a avut și câteva relații cu celebrități din România. Toată lumea își amintește, de exemplu, de povestea de iubire dintre îndrăgitul artist și Laura Cosoi, dar puține persoane știu că actualul soț al Ginei Pistol s-a iubit și cu o concurentă de la America Express înainte de a fi cu actrița.

S-ar fi separat de ea pentru a fi cu Laura Cosoi

Sânziana Negru, căci despre ea este vorba, este creatoare de conținut, însă succesul l-a cunoscut ca prezentatoare la Kiss TV și Music Channel. În trecut, vedeta de 36 de ani a cochetat și cu muzica o scurtă perioadă, timp în care l-a cunoscut pe Smiley. S-a întâmplat în studioul lui Marius Moga.

La vremea aceea, concurenta de la America Express avea 19 ani, iar cântărețul 23 de ani. Cei doi s-au plăcut foarte mult și au început o relație. Însă, povestea lor de iubire a rezistat doar doi ani de zile, între 2006 și 2008.

După ce s-au despărțit, ambii și-au refăcut viața alături de alți parteneri. Multă vreme s-a spus că solistul s-ar fi despărțit de Sânziana Negru pentru a fi cu Laura Cosoi.

Citește și Cine este și ce studii are Laura Giurcanu de la America Express. Detaliul surpriză care s-a aflat despre iubita lui Aris Eram!

”A fost o relație frumoasă”

În urmă cu ceva timp, Sânziana Negru a vorbit despre relația cu Smiley. Concurenta de la America Express a negat faptul că artistul s-ar fi separat de ea pentru a fi cu celebra actriță.

”A fost o relație frumoasă, am fost aproape doi ani împreună. Nu ne-am despărțit din cauza altei persoane, relația noastră s-a terminat atunci când s-a consumat.

Ne-am cunoscut în studioul lui Marius Moga, eu eram la facultate la Cluj. Ne pupăm pe obraz chiar și acum, când ne vedem”, spunea Sânziana Negru despre Smiley, conform celor de la Cancan.

Citește și Smiley, anunț surpriză despre artiștii cu care colaborează. Ce condiție trebuie să îndeplinescă pentru a fi acceptați de vedeta Pro TV VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a făcut Andreea Antonescu cu toate hainele din perioada Andre
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *