Cine ar fi de fapt principalul vinovat pentru situația în care a ajuns Simona Halep. Mesajul care arată clar

Simona Halep ar fi ajuns în această situație din cauza unei anumite persoane

Scris de: Daoud Andra

01 Nov. 2022

Cine ar fi de fapt principalul vinovat pentru situația în care a ajuns Simona Halep. Mesajul care arată clar

Simona Halep traversează cea mai dificilă perioadă a carierei sale. În încercarea de a-și face dreptate în cazul de dopaj, sportiva beneficiază de sprijinul multor persoane, inclusiv a unor foști colaboratori. Fiecare are o teorie cu privire la felul în care Simona a ajuns să fie testată pozitiv cu o substanță interzisă. Care ar fi principalul vinovat, potrivit a doi colaboratori extrem de apropiați lui Halep.

Cine ar fi vinovat de situația în care se află Simona Halep

Simona Halep luptă să își facă dreptate în scandalul de dopaj. După ce a fost testată pozitiv, la US Open, sportiva a apelat la o echipă de avocați pentru a-și construi apărarea la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. Cei care o cunosc bine pe Simona și care au colaborat cu ea de-a lungul timpului i-au luat apărarea sportivei încă de la început.

Virginia Ruzici se numără printre cei care îi sunt alături lui Halep și care cred în nevinovăția ei. Fosta campioană a transmis că nu crede că Simona ar fi luat cu bună știință o substanță interzisă, ci că altcineva este vinovat pentru situația în care se află. În perioada în care a participat la US Open, de pregătirea Simonei se ocupa exclusiv antrenorul Patrick Mouratoglou.

Citește și: Dezvăluirea lui Darren Cahill despre Simona Halep. A spus totul într-o propoziție despre sportivă

Virginia Ruzici, care a fost până de curând managerul lui Halep, a transmis că o cunoaște pe sportivă de mulți ani și că nu ar fi făcut niciodată ceva interzis pentru a obține un avantaj. Ipoteza spre care înclină mulți, inclusiv Virginia Ruzici, este că Simona a ajuns în această situație fie din neglijența cuiva din staff, fie pentru că ar fi fost sabotată. Chiar dacă nu a dat nume, mulți au înțeles că se referea la Mouratoglou.

„O cunosc pe Simona de mult timp și am lucrat cu ea timp de 14 ani. În tot acest timp, nu numai că a fost o sportivă și o campioană incredibilă. Ci și un model. Simona este o persoană de o sportivitate impecabilă, integră și onestă.

Sunt profund întristată de cele întâmplate și sunt convinsă că Simona nu ar fi făcut niciodată nimic pentru a obține un avantaj necuvenit. O susțin pe deplin pe Simona în lupta ei pentru adevăr și sunt alături de ea”, a transmis Virginia Ruzici, într-o postare pe Instagram.

La rândul său, fostul antrenor al Simonei, Darren Cahill, a preluat mesajul Virginiei Ruzici pe contul lui de Instagram și a scris: „Bine spus, doamnă V”.

Cine ar fi de fapt principalul vinovat pentru situatia in care a ajuns Simona Halep
Mesajul Virginiei Ruzici cu privire la situația Simonei Halep

Simona Halep a revenit în sala de forță

În așteptarea verdictului de la TAS, Simona Halep încearcă să se mențină în formă. Sportiva a revenit în sala de sport, după ce s-a recuperat în urma operației suferite la nas. Chiar dacă este suspendată provizoriu și nu poate participa la competiții profesioniste până când se va da verdictul, Simona încearcă să se mențină în formă. Sportiva a fost fotografiată în urmă cu câteva zile în sală, la antrenament.

Citește și: Pe ce loc este Simona Halep în clasamentul WTA. Vestea primită de sportivă în plin scandal de dopaj

Potrivit unui avocat specializat în astfel de cazuri, Simona Halep ar putea petrece cel puțin 6 luni departe de terenul de tenis. În perioada în care va fi suspendată provizoriu, Halep ar putea rata două mari turnee de Grand Slam. Sportiva nu va putea participa la Australian Open, care se desfășoară în a doua jumătate a lunii ianuarie, la Melbourne.

De asemenea, jucătoarea de tenis de 31 de ani ar putea rata și participarea la Roland Garros, turneu pe care l-a câștigat în 2018. Acesta este al doilea dintre cele patru turnee de Grand Slam care se desfășoară pe parcursul unui an și are loc la finalul lunii mai și începutul lui iunie. În funcție de felul în care avocații vor construi apărarea Simonei, sportiva ar putea primi o suspendare mai lungă sau mai scurtă.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Anca Dumitra este însărcinată
7.2 241 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *