Cine ar fi milionarul cu care se iubește Anamaria Prodan. E cunoscut în showbiz, cu ce dive a mai fost cuplat

Cei doi au plecat în vacanță într-o destinație luxoasă

Scris de: Daoud Andra

19 Apr. 2023

Anamaria Prodan iubește din nou. Impresara a recunoscut că a apărut un bărbat în viața ei, după divorțul de Reghe, și are numai cuvinte de laudă despre el. Deși a vrut să păstreze misterul în ceea ce privește identitatea noului partener, s-a aflat cine ar fi milionarul cu care se iubește Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, despre bărbatul care o face fericită

În urmă cu câteva luni, Anamaria Prodan declara că este fericită și că iubește din nou. Impresara a fost misterioasă în privința identității noului partener și a precizat încă de la început că nu se vor afișa public împreună prea curând. Au preferat să își trăiască relația departe de ochii curioșilor, însă unele detalii i-au dat de gol.

Citește și: Anamaria Prodan trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei. „Trebuie să fiu impecabilă pentru iubitul meu”. Ce planuri mărețe are vedeta VIDEO EXCLUSIV

„După 50 de ani de muncă, zic eu că merit să fiu iubită, răsfățată, tratată ca o regină, respectată, iar regele meu este atât de mare, puternic, mândru, deștept, influent, bogat, miraculos, uluitor încât n-aș vrea să sufere restul când l-ar vedea.

Și de asta îl țin așa ascuns, și din acest motiv avem convenția asta să trăim frumos, nu în ziar. Vă doresc și vouă măcar o unime din fericirea și liniștea pe care mi le-am căpătat eu.”, a mărturisit Anamaria Prodan, la finalul lunii februarie, potrivit Antena Stars.

Citește și: Anamaria Prodan, schimbare radicală: “Am 56 de kilograme. M-am consumat”. A surprins pe toată lumea cu ultima apariție

Cine ar fi milionarul cu care se iubește Anamaria Prodan
Anamaria Prodan se relaxează pe riviera franceză

Cine ar fi milionarul cu care se iubește Anamaria Prodan

Chiar dacă nu s-au afișat împreună pe rețelele sociale, anumite detalii i-au dat de gol pe Anamaria Prodan și pe noul ei iubit. Impresara a plecat recent într-o vacanță pe Coasta de Azur și, așa cum și-a obișnuit fanii, a postat multe fotografii de acolo.

Unele imagini din aceleași locuri, inclusiv din avion, au fost publicate și de milionarul Flavius Nedelea. Internauții au făcut imediat legătura și au tras concluzia că el ar putea fi noul iubit al Anamariei Prodan. El s-a mai afișat în trecut și cu alte vedete din România, printre care și Laurette.

Citește și: Anamaria Prodan face dezvăluiri despre noul iubit: “Este înalt, frumos”. Cum au reacționat copiii când l-au cunoscut

Omul de afaceri originar din Tulcea este cu 8 ani mai mic decât Anamaria Prodan și are afaceri în domeniul imobiliar, în Constanța. El deține și un hotel și un restaurant în București. Mai mult, copiii impresarei au fost văzuți de mai multe ori în ultimul timp la restaurantul afaceristului.

„Ne înțelegem foarte bine cu noul ei iubit. O las pe ea să vorbească despre astea, dar da, mă bucur că e fericită. S-a instalat pacea, în sfârșit”, a declarat Sarah Dumitrescu, una dintre fiicele impresarei, conform Wowbiz.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
7.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *