Cine e Alin Chirilă de la Survivor România 2023. „Am siguranța că aș putea câștiga această competiție”. Are o poveste impresionantă de viață EXCLUSIV

Alin Chirilă știe ce înseamnă foamea, frigul, traiul în condiții nu tocmai cele mai decente

Alin Chirilă este unul dintre concurenții favoriți la marele premiu al acestui sezon „Survivor România”. Nu doar că este un luptător din toate punctele de vedere, însă are o poveste de viață impresionantă și a trecut prin niște experiențe dificile, care cu siguranță vor fi transformate în atuuri în Republica Dominicană. Alin Chirilă a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că această competiție îi va permite să arate tuturor care sunt adevăratele lui valori.

Cine este Alin Chirilă de la Survivor România 2023

Din 9 ianuarie, 24 de concurenți vor încerca să lupte pentru marele trofeu din cadrul competiției „Survivor România”. Deși toți au declarat că sunt dispuși să lupte până la capăt pentru a ajunge cât mai departe în competiție și să demonstreze că sunt următorul „Survivor”, Războinicul Alin Chirilă pare să iasă deja în evidență, cu toate că Daniel Pavel nu a fluierat startul competiției. Pe lângă competențele sportive, pe Alin Chirilă îl ajută enorm și experiențele de viață.

„De fiecare dată când mi-am dorit ceva, m-am implicat 100%. Așa voi face și de această dată și am siguranța că aș putea câștiga această competiție. Îmi cunosc foarte bine potențialul în cușca de MMA, dar acum a venit vremea să văd cum sunt și în afara ei. Mă bazez pe psihic, dar și pe puterea fizică și vreau să arăt tututor cine sunt”, a declarat Alin Chirilă pentru EGO.ro.

Și-a luat viața în piept încă de la 17 ani

Alin Chirilă știe ce înseamnă foamea, frigul, traiul în condiții nu tocmai cele mai decente. Pe când avea doar 17 ani, tatăl său l-a gonit de acasă și cu doar 70 de lei în buzunar, și-a luat viața în piept. A părăsit orașul natal, Galați, și s-a îndreptat spre Timișoara, acolo unde spera să fie ajutat de câteva rude. A ajuns să doarmă pe bănci, în parcuri, însă a trăit cu gândul că va reuși să răzbată. Nu i-a fost deloc ușor.

Mai întâi s-a angajat pe șantier, în construcții, acolo unde câștiga 30 de lei pe zi, bani care abia îi ajungeau să-și cumpere ceva de mâncare. Momentul cheie al destinului său avea să vină la scurt timp, în clipa în care a cunoscut-o pe Loredana, actuala lui soție, care i-a dat imboldul să-și dorească mai mult de la viață.

La Londra s-a apucat de MMA

Alături de soția lui a plecat la Londra, acolo unde a continuat să lucreze în construcții, dar și unde s-a apucat de MMA. Alin Chirilă a reușit ușor-ușor să-și facă un nume în MMA, unde a câștigat multe premii și implicit starea lui financiară a început să se îmbunătățească. Din păcate, Marea Britanie nu s-a dovedit a fi extrem de prietenoasă pentru familia lui, așa cum spera în momentul în care a decis să facă doi copii pe care să-i crească acolo. Astfel că, după 10 ani de stat în Anglia, Alin s-a întors în România după ce era să-și piardă unul dintre copii, din cauza unui diagnostic pus greșit de un medic din Regatul Unit.

„Copilul meu cel mic era să moară din cauza unei apendicite. Eram la Londra. Avea 3 ani atunci. El avea apendicită, iar medicii de acolo, prima oară ne-au spus că are roșu în gât și ne-au trimis acasă, apoi, când am revenit după trei zile  că tot voma, ne-au zis că are infecție la ficat. Am stat 7 zile cu el în spital, până când el s-a umflat și ne-au mutat în altă parte. Ne-au băgat în operație, cu 30% șanse de supraviețuire. L-au operat pe semnătură”, a povestit luptătorul la revenirea în țară.

Astfel că, de atunci s-a dedicat în exclusivitate sportului de contact, organizează astfel de competiții și sprijijă și alți tineri, în care își regăsește povestea de viață, să reușeașcă să-și depășească condiția și să-și creeze un nume cu ajutorul sportului.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9.5 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *