Cine e bărbatul cu care Simona Halep ar avea o legătură suspectă. Nu e vorba de Patrick Mouratoglou

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat săptămâna trecută, la niciun an de la cununia civilă.
Cine e bărbatul cu care Simona Halep ar avea o legătură suspectă. Nu e vorba de Patrick Mouratoglou

Simona Halep a divorțat de Toni Iuruc săptămâna trecută, la mai puțin de un an de la cununia civilă. Veste despărțirii celor doi a luat prin surprindere pe toată lumea, cu atât mai mult cu cât cuplul avea programată cununia religioasă și petrecerea pe 13 noiembrie. În urma separării celor doi s-a speculat pe seama relației mult prea apropiate pe care sportiva o are cu antrenorul său, Patrick Mouratoglou. Însă potrivit ultimilor informații, se pare că nu cu francezul de 52 de ani ar avea Simona o relație foarte apropiată.

Cine e bărbatul cu care Simona Halep ar avea o legătură suspectă

Scandalul presupusei relații pe care Simona Halep ar avea-o cu antrenorul său a depășit granițele țării și a ajuns și la urechile soției lui Mouratoglou. Ada Obilu, cea care i-a dăruit francezului doi copii, le-ar fi transmis unor apropiați că abia așteaptă să o întâlnească pe sportivă pentru a o pune la punct. Mai mult, ea le-ar fi spus prietenilor că va face tot posibilul ca inclusiv colaborarea dintre soțul ei și Halep să se încheie cât mai curând.

„D-abia aștept să dau ochii cu ea! Am să-i spun. Poate să facă ea ce vrea, dar nu va mai continua mult timp nici colaborarea pe partea de tenis. Am să mă ocup eu de asta!”, ar fi spus Ada Obilu, potrivit Cancan.

Cu toate acestea, se pare că între „Simo” și antrenorul ei nu este altceva decât o relație strict profesională. Potrivit Playsport, care citează surse din anturajul fostului lider WTA, se pare că jucătoare ar fi foarte apropiată de un alt membru al Academiei Mouratoglou. Este vorba de tânărul Arnaud Restifo.

Cine e bărbatul cu care Simona Halep ar avea o legătură suspectă
Simona Halep, prima imagine cu partenerul de la Academia Mouratoglou

Arnaud Restifo a făcut parte din staff-ul Simonei Halep

În ultimele luni, cei doi au devenit foarte apropiați, petrecând foarte mult timp împreună, alimentând astfel speculațiile potrivit cărora că între ei ar exista o relație mai apropiată decât cea cunoscută.

Arnaud Restifo (25 de ani) a fost partenerul de antrenament al mai multor nume mari din tenisul mondial. Printre acestea se numără: Garbine Muguruza, Karolina Pliskova, Stefanos Tsitsipas sau Novak Djokovic.

Potrivit sursei citate, francezul este licențiat în în științe sociale și management sportiv. În luna februarie, când Halep nu avea antrenor, acesta i-a fost partener de antrenament fostului lider WTA. El a făcut parte din staff-ul sportivei, alături de preparatorul fizic, Theo Cercel, dar și fizioterapeutul Alex Tănase.

Simona Halep a anunțat recent că va lipsi de pe teren câteva săptămâni, după ce a suferit o intervenție chirurgicală la nas. Vezi aici ce a declarat sportiva, imediat după operație.

6.2 123 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.