Cine este Abigail Tyson, mama copilului lui Tristan Tate. Au împreună o fetiță. Detalii și imagini incredibile

Ce l-a spus Tristan Tate magistraților

Cine este Abigail Tyson, mama copilului lui Tristan Tate? Milionarul a cerut în fața instanței să fie eliberat pentru a putea avea grijă de copiii săi. Răspunsul oamenilor legii a fost însă unul negativ, iar el și fratele său rămân după gratii.

Cine este Abigail Tyson, mama copilului lui Tristan Tate

Tristan Tate are o fetiță cu Abigail Tyson, o tânără care activează în industria filmelor pentru adulți. Este șatenă, slăbuță și face o adevărată avere din încărcarea de conținut pornografic pe site-urile de profil. Potrivit cancan.ro, Tristan Tate a predat firma de videochat Georgianei Naghel, iar ea a vândut-o după 12 zile către o firmă pe care o conduce Abigail Tyson. În perioada aceasta, șatena ar fi făcut naveta de la Dubai la București pentru a-l mulțumi pe milionar.

Marți, în fața instanței de judecată, Tristan Tate a cerut să fie eliberat, invocând motivul că trebuie să aibă grijă de copiii săi. N-a fost însă cu succes. Magistrații au respins cererea, iar Tristan și Andrew s-au întors după gratii. Fiica milionarului este suficient de mare încât să înțeleagă ce se petrece cu tatăl său, iar mama ei o postează destul de des pe rețelele de socializare. După scandalul fraților Tate însă, Abigail a decis să își schimbe profilul de pe Instagram dintr-unul public în unul privat.

De asemenea, potrivit declarațiilor lui Tristan Tate, milionarul are mai mulți copii, nu doar pe această fetiță cu Abigail Tyson.

Cine este Abigail Tyson, mama copilului lui Tristan Tate
Cine este Abigail Tyson

Când au apărut prima dată împreună în România Tristan Tate și Abigail Tyson

Încă din anul 2019 Tristan Tate a fost surprins pe străzile din București alături de Abigail Tyson. În prezent, ea ar reprezenta o țină principală a autorităților, care sunt de părere că are o implicare majoră în grupul infracțional dirijat de Tristan și Andrew Tate.

„Starea de spirit a lor e corespunzătoare unei asemenea situații. Argumentele procurorului DIICOT au fost bineînțeles că există probe. argumentele apărării că nu există probe. (…) A fost o zi lungă, inculpații au dat declarații în cauză, pledoariile avocaților au fost ascultate de către instanță. (…) Așteptăm decizia care sperăm noi că va fi o soluție favorabilă clienților noștri”, a declarat Eugen Vidineac, avocatul fraților Tate, după ce magistrații au respins cererea de eliberare a lor.

În tot acest timp, două fete din dosar, presupuse victime ale fraților Tate, au mers marți pentru a le lua apărarea celor doi. Amândouă și-au tatuat numele milionarilor și susțin că îi respectă pe aceștia.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
8.1 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *