Cine este Alexandru Abagiu, noul jurat de la “Bravo, ai stil!” 2023. A lucrat cu Claudia Schiffer, Natalie Portman şi Penelope Cruz

Află totul despre noul jurat al emisiunii BRavo, ai stil!
Cine este Alexandru Abagiu, noul jurat de la “Bravo, ai stil!” 2023. A lucrat cu Claudia Schiffer, Natalie Portman şi Penelope Cruz

S-a aflat cine va fi noul jurat al emisiunii „Bravo, ai stil!”. Alexandru Abagiu se va alătura la masa juriului celui mai apreciat show de fashion din România, Ralucăi Bădulescu și lui Maurice Munteanu, înlocuindu-l practic pe Cătălin Botezatu. Iată cine este noul membru al juriului de la Bravo, ai stil! și când va avea loc premiera celui mai nou sezon al emisiunii.

Cine este Alexandru Abagiu, noul jurat de la “Bravo, ai stil!” 2023

Alexandru Abagiu poate fi descris ca un adevarat magician al culorii și al tehnicii machiajului. Cu o carieră de peste 25 de ani în domeniul modei și al frumuseții, el va fi cel de-al treilea ochi critic de la masa juriului celebrului show de fashion de pe Kanal D.

Alexandru Abagiu se poate mândri cu o carieră impresionantă, fiind printre puținii români din industrie care au colaborat cu un număr impresionant de branduri internaționale, printre care Victoria’s Secret, L’Oreal, Garnier, Lancome. De asemenea, celebrul make-up artist se poate lăuda și cu colaborările sale cu publicații de prestigiu precum Cosmopolitan, Glamour, Vogue USA, Elle etc.

Alexandru Abagiu a colaborat și cu modele și actori celebri de la Hollywood precum Claudia Schiffer, Natalie Portman, Penelope Cruz, Salma Hayek, Aishwarya Rai, Jude Law, Alain Delon etc.

Citește și: „Trucul special al lui Penelope Cruz pentru a-și pune ochii în evidență. Make-up artistul Alexandru Abagiu dezvăluie metoda folosită VIDEO EXCLUSIV

Iar CV-ul său nu se oprește aici. A lucrat timp de 10 ani în culisele celebrului Festival Internațional de Film de la Cannes ca make-up artist pentru L’Oreal, iar acum este make-up artist oficial Lancome Romania.

Vedeta a câștigat trei premii Elle Style Awards pentru Best Make-up Artist, ceea ce îl face să fie în Hall of Fame de peste cinci ani, în cadrul Elle International.

Cu el și cu ceilalți membri ai juriului, dar și cu noile concurente te vei întâlni începând din 2 aprilie, de la ora 19:00, pe Kanal D, în cel de-al optulea sezon al show-ului Bravo, ai stil!.

Citește și: „De ce nu se pune fond de ten gros pe față. Make-up artistul Alexandru Abagiu spune ce e bine să folosim, de fapt VIDEO EXCLUSIV

Alex Abagiu: „Îmi doresc să pun pe tavă toate informaţiile pe care am avut şansa să le acumulez în aceşti ani mulţi de experienţă”

“Sunt onorat de invitaţia de a face parte din acest proiect, urmăresc Bravo, ai stil! încă de la prima ediţie a show-ului, atât din perspectiva unui simplu telespectator, cât şi din perspectiva profesionistului care încearcă să rămână ancorat în realitatea în care activează şi să îi ia pulsul.

Sunt foarte fericit să mă aflu la masa Juriului Bravo, ai stil! şi îmi doresc să văd noua generaţie de concurente, să le înţeleg reperele, să le observ mai de aproape estetica şi să ma las suprins şi intrigat. Şi pentru că rolul meu în emisiune este, în primul rând, unul educativ, îmi doresc să pun pe tavă toate informaţiile pe care am avut şansa să le acumulez în aceşti ani mulţi de experienţă. Cred că va fi un nou sezon foarte proaspăt, cu potenţial enorm în conturarea următorului val de influenceri şi formatori de opinie în modă şi beauty”, a spus Alexandru Abagiu.

Make-up artistul este un obișnuit al show-urilor de televiziune. În 2020, el și bunul său prieten Radu Vlăduț au participat la Asia Express – Drumul Comorilor, unde au avut o evoluție foarte bună. Cei doi au ajuns până în semifinala competiției.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 27 martie - 2 aprilie 2023
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *