Fosta concurentă de la Asia Express, dezvăluire incredibilă. Unde a dormit de fapt când a fost la emisiune. A dat totul în vileag

O concurentă din sezoanele trecute a povestit cum stau lucrurile, de fapt

Scris de: Daoud Andra

23 Jan. 2023

Fosta concurentă de la Asia Express, dezvăluire incredibilă. Unde a dormit de fapt când a fost la emisiune. A dat totul în vileag

Emisiunea Asia Express (America Express, în acest sezon), este unul dintre cele mai urmărite reality-show-uri din România. Concurenții străbat mii de kilometri pe parcursul unui sezon, fără bani, hrană și cazare. Mulți telespectatori s-au întrebat unde dorm, de fapt, echipele pe parcursul filmărilor, iar o fostă concurentă de la Asia Express a dat din casă.

O fostă concurentă de la Asia Express a dezvăluit unde a dormit în timpul emisiunii

Reality-show-urile precum Asia Express pun concurenții în tot felul de situații provocatoare, iar acesta este ingredientul care le aduce succes. După patru sezoane filmate pe continentul asiatic, echipa de producție a decis ca al cincilea sezon să aibă loc în America de Sud. Chiar dacă s-a schimbat continentul, regulile au rămas aceleași: echipele intrate în competiție trebuie să parcurgă câteva mii de kilometri fără să aibă bani, hrană sau cazare asigurate.

Citește și: Momente șoc pentru Cătălin Scărlătescu la America Express: ”Ne duc în câmp, ne-au răpit!”. Prin ce a putut să treacă

Mulți dintre telespectatori s-au întrebat, de-a lungul timpului, dacă vedetele din show chiar dorm în casele localnicilor, așa cum se prezintă în emisiune. Lia Bugnar, care a participat la show în sezoanele trecute alături de Maria Buză, a confirmat că în fiecare seară trebuiau să caute cazare la casele oamenilor, în zonele în care le prindea seara. Sezonul în care a participat scenarista s-a filmat în Taiwan și Filipine, iar la scurt timp după difuzarea emisiunii, Lia Bugnar a postat pe Facebook un mesaj despre experiența din Asia Express.

„Partea care nu era ca în toate show-urile de televiziune era partea cu oamenii la care noi apelam să ne ducă dintr-o parte în alta cu mașinile lor sau să ne primească să dormim în casele lor, să ne așeze la masa lor, să împartă cu noi cina, de multe ori foarte sărăcuță. Oamenii ăia nu erau ca-n show-urile de televiziune, erau oameni-oameni, netrucați, neplătiți (nici înainte, nici după întâlnirea cu noi), cu poveștile lor de viață muuuult mai interesante decât emisiunea noastră de televiziune.”, a povestit Lia Bugnar, la momentul respectiv.

Fosta concurentă de la Asia Express, dezvăluire incredibilă
Lia Bugnar și Maria Buză au făcut echipă în sezonul 3 din Asia Express

Cum îi răsplătea pe localnici pentru generozitatea lor

Lia Bugnar a mai povestit că de multe ori se simțea prost pentru că cerea ajutor de la oameni care nu aveau o situație materială foarte bună. Indiferent că aveau posibilități sau nu, localnicii le primeau în casele lor pe ea și pe Maria Buză. Ele încercau să îi răsplătească pentru generozitatea lor cum știau mai bine și le făceau mici bucurii, având în vedere că nu aveau bani să le plătească.

Citește și: Cum îl cheamă pe Puya, de fapt, în buletin. Foarte puțini știu care este numele real al concurentului de la America Express

„Oamenii ăia erau săraci, cuminți, respectuoși și darnici din nimicul lor. (…) Cum am adânc înrădăcinată obsesia de a nu avea datorii niciodată, show-ul ăsta a fost o corvoadă reală pentru mine, dat fiind că se baza doar pe cerut, fără să oferi nimic în schimb. Așa că, întotdeauna, cu fiecare om care ne-a dat chiar și cinci minute din viața lui de filipinez, am încercat să trăim câteva momente de comunicare adevărată. I-am ascultat când au vrut să ne vorbească, le-am povestit când ne-au întrebat, Maria i-a făcut să râdă și le-a cântat, și le-a dansat, eu le-am lăudat copiii sau le-am spus femeilor că sunt frumoase (lucru ușor de făcut, au cei mai frumoși copii și cele mai tinere femei din lume), le-am lăudat mâncărurile indiferent ce gust au avut.

Și, pentru că altceva nu aveam să le dăm, invariabil le scriam pe o hârtiuță numele meu și al Mariei și linkul emisiunii „When the show will be on tv, you will see you and your beautiful wife helping us. Thank you so much! God bless you!”. Oamenii luau hârtiuța aia de parcă era cine știe ce talisman prețios și o puneau „bine”.”, a mai povestit Lia Bugnar.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
6.8 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *