Cine este Anghel Damian, regizorul serialului Clanul de la Pro TV. El și actrița Lia Bugnar au fost împreună timp de 9 ani

Anghel Damian și Theo Rose, noul cuplu din showbiz-ul românesc.
Cine este Anghel Damian, regizorul serialului Clanul de la Pro TV. El și actrița Lia Bugnar au fost împreună timp de 9 ani

Vestea că Theo Rose și Anghel Damian sunt împreună i-a luat prin surprindere până și pe cei mai înfocați fani ai celor doi. Cu atât mai mult cu cât ambii erau cunoscuți ca fiind implicați în relații stabile. Cântăreața trăia o poveste de dragoste alături de Alex Leonte și formau un cuplu de cinci ani, iar regizorul avea o relație cu actrița și scenarista Lia Bugnar, care este mai mare decât el cu 22 de ani.

Cine este Anghel Damian, regizorul serialului Clanul de la Pro TV

Anghel Damian și Theo Rose au fost surprinși de paparazzi sărutându-se, în timpul unei plimbări matinale prin centrul Capitalei. După apariția imaginilor în presă, cântăreața a confirmat faptul că se află într-o relație cu actorul din serialul Vlad și a explicat că povestea lor se întâmplă deja de ceva vreme, însă nu a dorit să o facă publică până acum pentru că a considerat că nu este momentul potrivit.

Anghel Damian nu a dorit însă să comenteze până acum pe marginea subiectului, dar din imaginile apărute în spațiul public se poate observa cât de fericit este în brațele noii sale iubite.

Viața amoroasă a regizorului care peste câteva zile, pe 8 august, va împlini 31 de ani, a constituit întotdeauna un subiect controversat. El a trăit timp de opt ani o frumoasă poveste de dragoste alături de actrița și scenarista Lia Bugnar (53 de ani), care este mai mare decât el cu 22 de ani.

Cum a luat naștere relația dintre Anghel Damian și Lia Bugnar

Cei doi s-au îndrăgostit pe scena teatrului, după cum mărturisește chiar Anghel, unde jucau rulurile a doi străini care se îndrăgostesc la metrou. În timp, sentimentele dintre ei au evoluat și au devenit de nedespărțit.

Într-un interviu acordat acum doi ani, Anghel Damian chiar a mărturisit că a avut foarte multe de învățat de la iubita sa.

„Eu am învățat enorm de mult de la ea. Ne-am cunoscut pe scenă, unde am avut o relație antagonică, dar în viață a fost altceva. Trăim împreună, lucrăm împreună, e o relație armonioasă. Asta-i tot ce contează.”, afirma Damian la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

Deși relația dintre ei era una stabilă, cei doi nu avut niciodată de gând să se căsătorească. Regizorul a mărturisit că trăiau ca un cuplu căsătorit și nu aveau nevoie de un act pentru a putea fi fericiți împreună.

„Niciunul dintre noi nu credem în formalismul ăsta al căsniciei sau al logodnei. Pentru că cel mai important e să existe armonie într-o relație. Și atâta timp cât noi doi ne comportăm ca într-o căsnicie de ce am avea nevoie de un certificat care să strige în gura mare acest lucru.”, a declarat acum ceva timp Anghel Damian pentru Click.

Cine este Anghel Damian, regizorul serialului Clanul de la Pro TV
Cine este Anghel Damian, regizorul serialului Clanul de la Pro TV

Theo Rose face parte din distribuția serialului „Clanul”, unde regizor este chiar actualul ei iubit

În privința noii sale relații, cel mai probabil Anghel Damian s-a îndrăgostit de Theo Rose pe platourile de filmare ale noului serial care va fi difuzat de Pro TV, Clanul. El a povestit în exclusivitate pentru Ego cât de impresionat a fost de calitățile actoricești ale actualei sale iubite la castingul pentru rolul pe care l-a obținut.

 „Ea nu a luat rolul pentru că este Theo Rose, a fost cea mai bună actriță pe acel personaj. A fost o revelație. Evident, nu o știi din perspectiva asta, o știi din perspectiva publică, e o cântăreață arhicunoscută, mereu în trend, dar nu știi ce capacități actoricești are. Le intuiești. Pur și simplu a fost o surpriză. Adică sunt actrițe tinere care joacă și teatru și film, dar nu au fost la nivelul ei”, a declarat luna trecută Anghel Damian pentru EGO.ro.

10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.