Cine este bărbatul cu care Deea și-a refăcut viața, după divorțul de Dinu Maxer. Vedeta a recunoscut fără ocolișuri: „Este iubitul meu”

Nu este vorba despre medicul estetician cu care s-a speculat că ar avea o relație

Scris de: Daoud Andra

07 May. 2023

Cine este bărbatul cu care Deea și-a refăcut viața, după divorțul de Dinu Maxer. Vedeta a recunoscut fără ocolișuri: „Este iubitul meu”

La o lună și jumătate de când a divorțat de Dinu, Deea Maxer iubește din nou. Ea s-a afișat cu un bărbat misterios și a recunoscut că este noul ei iubit. Cine este bărbatul cu care Deea și-a refăcut viața, după separarea de tatăl copiilor ei. Și Dinu Maxer a avut o relație după divorț.

El este bărbatul cu care Deea și-a refăcut viața după divorț

La finalul lunii martie, Dinu și Deea Maxer luau pe toată lumea prin surprindere și anunțau că divorțează, după 15 ani de căsnicie și 18 de relație. La scurt timp după separare, au început să apară și zvonuri legate de motivele care au dus la ruptură, iar infidelitatea a fost unul dintre ele. Atât Dinu, cât și Deea au dezmințit aceste zvonuri și au afirmat că și-au fost loiali unul altuia până la finalul mariajului.

Citește și: Deea Maxer, mesaj acid la scurt timp de la divorț. Acesta ar putea fi de fapt adevăratul motiv al despărțirii de Dinu Maxer

Chiar dacă a trecut puțin timp de când s-au separat oficial, ambii foști soți au încercat să își refacă viața. Primul care s-au afișat cu o nouă parteneră a fost Dinu. El a avut o relație de scurtă durată cu o tânără pe nume Ada, însă s-au și despărțit între timp.

Nici Deea Maxer nu a stat degeaba, iar recent s-a afișat alături de un bărbat. Deea a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de un tânăr, în club, fără să facă precizări cu privire la natura relației lor. A ales însă să pună pe fundal o melodie cu subînțeles: „Fire on fire”, de la Sam Smith”.

Citește și: Cu ce se ocupă Deea, fosta soție a lui Dinu Maxer. Încasează lunar o sumă frumoasă din asta

Cine este bărbatul cu care Deea și a refăcut viata, după divorțul de Dinu Maxer. Vedeta a recunoscut fără ocolisuri
Deea Maxer și noul ei iubit

A recunoscut că au o relație

Imaginea i-a pus pe jar pe toți cei care o urmăresc pe Deea în mediul online. Contactată de Cancan, fosta soție a lui Dinu Maxer a recunoscut că bărbatul din fotografie este noul ei partener.

„Da, este iubitul meu. Altfel nu aș fi pus acea fotografie”, a mărturisit aceasta, potrivit publicației menționate.

Citește și: Ce a postat Deea Maxer după ce s-a spus că ar avea deja pe altcineva: „Colorează-mi cerul gri”. Mesaj surprinzător la scurt timp de la divorț

Se pare că Deea și noul ei iubit au petrecut împreună de 1 mai, la mare. Deocamdată, nu se cunosc foarte multe detalii cu privire la identitatea lui, nefiind persoană publică. Tânărul se numește Robert și, din câte se vede în fotografie, o face să zâmbească pe Deea Maxer după divorț.

Bruneta nu are, așadar, o relație cu medicul ei estetician, așa cum se specula în momentul divorțului. Gurile rele au spus atunci că despărțirea de Dinu a intervenit din cauză că Deea ar fi avut o legătură mai mult decât profesională cu un medic estetician la ale cărui servicii au apelat și ea, și Dinu, de-a lungul timpului. Amândoi au dezmințit însă informația.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
7 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *