Cine este Bianca Boeroiu, românca triumfătoare la Premiile Emmy 2024. A strălucit alături de marile vedete de la Hollywood

Premiul important pe care l-a câștigat.

Performanță uriașă pentru o româncă la Premiile Emy 2024. Bianca Boeroiu a obținut un premiu important și a strălucit pe covorul roșu de la Hollywood. Iată cine este Bianca Boeroiu și cum a reușit să cucerească publicul internațional.

Cine este Bianca Boeroiu, românca triumfătoare la Premiile Emmy 2024

Bianca Boeroiu se poate mândri cu o performanță incredibilă. Ea a reușit să pună mâna pe un premiu Emmy. Make-up artistul a ieșit triumfătoare la Creative Arts Emmy la categoria „Outstanding Contemporary Makeup”, pentru machiajele realizate în cadrul serialului Wednesday.

Recunoscută în România pentru talentul său în make-up, Bianca Boeroiu este acum o profesionistă apreciată și în industria cinematografică de peste Ocean.

Citește și: Perfectă la 54 de ani. Cum reușește Jennifer Aniston să aibă o piele de porțelan. Ingredientul inedit la care apelează

De-a lungul carierei sale, ea a fost recompensată cu mai multe premii Gopo. Bianca Boeroiu a lucrat în producții renumite precum „Eu când vreau să fluier, fluier”, „Loverboy”, „Un pas în urma serafimilor”, „Funeralii Fericite” sau „Aferim”.

“Sunt recunoscătoare industriei cinematografice din România care felul în care a recompensate activitatea mea, încă din 2006, de când lucrez în acest domeniu. Am avut norocul să obțin 3 premii Gopo”, spunea Bianca Boeroiu într-un interviu pentru RFI.

Bianca Boeroiu, strălucitoare pe covorul roșu de la premiile Emmy

Apariția Biancăi Boeroiu pe scenă și covorul roșu au fost strălucitoare atât la prorpiu cât și la figurat. Aceasta a avut o ținută electrizantă cu care i-a cucerit pe cei prezenți. Întreaga vestimentație a Biancăi Boeroiu a fost semnată de designeri români.

Cea care a realizat look-ul make-up artistului a fost stilista Mădălina Drăgoi.

”Rochia pentru ceremonie a fost creată de Denis Predescu, designer vestimentar și architect. Am simțit la Denis o pasiune nebună pentru munca sa și am fost impresionată de eforturile pe care el și echipa lui le-au făcut ca rochia Biancăi să fie gata în timp util.

Pantofii sunt de la Mad Shoes, un brand nou de încălțăminte de lux din Iași, cu rădăcini în Berlin. Au ca decorațiuni foițe de aur prelucrate de artizani români.

Poșeta este semnată de Otilia Flonta, un artist român cu experiență vastă pe plan internațional. Bijuteriile sunt de la Wagner Arte Frumoase și Povești. Surorile Irina și Ana Wagner sunt cunoscute pentru bijuteriile unice create din aur și porțelan. A doua rochie este semnată de Raluca Soare, un designer pasionat de culori și materiale flamboainte”, a dezvăluit Mădălina Drăgoi, potrivit protv.ro.

Bianca Boeroiu i-a impresionat pe toți nu doar cu talentul său și munca depusă la serialul Wednesday, ci și cu prezența ei pe covorul roșu. Românca a strălucit alături de alte staruri internaționale.

”Este într-adevăr o apariție strălucitoare. Solară! Și mi-a plăcut maxim atitudinea cu care a integrat toate piesele alese de mine, de la rochie până la bijuterii, pantofi și poșetă. Le-a purtat cu delicatețe, dar fermitate. Look-ul creat de make-up artistul Adriana Hăloiu a combinat perfect povestea pe care eu am conturat-o cu ajutorul hainelor și accesoriilor. În calitate de stilist al unui câștigător de Premiu Emmy, mă simt fantastic, aș putea trăi asta zi de zi”, a mai spus Mădălina Drăgoi.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *