Perfectă la 54 de ani. Cum reușește Jennifer Aniston să aibă o piele de porțelan. Ingredientul inedit la care apelează

Jennifer Aniston are o piele ca de porțelan, folosind un ingredient misterios.
Perfectă la 54 de ani. Cum reușește Jennifer Aniston să aibă o piele de porțelan. Ingredientul inedit la care apelează

Vedetele de la Hollywood arată încredibil de bine, de parcă ar fi găsit elixirul tinereții. Dar Jenifer Aniston este absolut perfectă la 54 de ani. Tenul ei incredibil de bine întreținut a ridicat semne de întrebare și femei au fost curioase să afle cum reșește să arate atât de bine, chiar și la peste 50 de ani.

Jennifer Aniston arată impecabil

Dar Jennifer Aniston este dispusă să încerce orice pentru a arăta de 30 de ani, chiar la cei 54 de ani ai ei. Actrița face tot posibilul pentru a păstra în continuare frumusețea pielii sale ca de porțelan. Din acest motiv, vedeta aplică pe pielea feței sale un ingredient misterios care promite să îi redea colagenul natural care se pierde cu timpul, din cauza vârstei.

Jennifer Aniston folosește secretul coreean pentru a obține o piele de porțelan fără riduri. Actrița, în vârstă de 54 de ani, arată ca la 30 de ani, datorită faptului că a încercat tot felul de tratamente și remedii casnice pentru a-și menține pielea de porțelan. Însă ultimul ingredient cu care și-a încercat norocul a atras atenția, deoarece este un secret coreean care o ajută să obțină un nivel sănătos de colagen și o piele fără riduri la 54 de ani și nu numai. Potrivit The Wall Street Journal, Jennifer Aniston a mărturisit că acest ingredient uimitor care promite să redea tinerețea pielii feței este sperma de somon.

Perfectă la 54 de ani

Vedeta a comentat că dermatologul ei i-a recomandat să încerce acest tratament coreean care promite să fie un elixir al tinereții. Jennifer Aniston folosește spermă de somon cu colagen natural.

Care sunt beneficiile acestui tratament

Potrivit vedetei, tratamentul cu spermă de somon oferă mai multe beneficii. Te va ajuta să menții frumusețea, fermitatea și elasticitatea pielii tale de porțelan pentru mai mult timp:

  • Promovează producția naturală de colagen și luptă împotriva lăsării pielii
  • Elimină ridurile și liniile de expresie
  • Crește reînnoirea celulară și combate îmbătrânirea prematură

Tratamentul de întinerire cu spermă de somon este cunoscut și sub numele de vaccinul tinereții. Se aplică printr-o metodă numită microinjecție cu ajutorul unor microace.

Tratamentul est eficient împotriva îmbătrânirii teului, care este cauzată în special de scăderea nivelului de colagen din țesut. Asta o ajută pe Jennifer Aniston să arate perfect la 54 de ani.

Jennifer Joanna Aniston este o actriță, regizoare, producătoare de film și femeie de afaceri americană. A cucerit faima internațională pentru rolul lui Rachel Green în sitcom-ul Friends. Pentru acest rol a câștigat un premiu Emmy, un Glob de Aur și un premiu Screen Actors Guild Award.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *