Cine este Cenap Arzan, fostul soț al Adinei Buzatu. Motivul pentru care vedeta nu s-a mai recăsătorit după divorț

Detalii despre Cenap Arzan, fostul soț al Adinei Buzatu!

Adina Buzatu este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și apreciate creatoare de modă de la noi din țară. Aceasta își iubește foarte mult meseria și nu ezită să vorbească despre ea în fața camerelor de filmat, însă atunci când vine vorba de viața sa personală este extrem de rezervată. Astfel, puțină lume știe cu cine a fost căsătorită vedeta. Iată cine este Cenap Arzan, fostul soț al stilistului!

Cu cine a fost căsătorită Adina Buzatu?

În vârstă de 46 de ani, Adina Buzatu este una dintre cele mai respectate creatoare de modă din România. Vedeta are numeroși fani care-i apreciază ținutele, însă nu mulți cunosc detalii despre viața personală a preferatei lor.

Stilistul este foarte discret atunci când vine vorba despre familia sa. Totuși, are o fiică, pe Sara, în vârstă de 26 de ani, cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia. Însă, cine este tatăl comoarei sale?

Are o fiică împreună cu acest bărbat

Ei bine, tatăl Sarei se numește Cenap Arzan și este un om de afaceri de origine turcă. Acesta s-a iubit cu Adina Buzatu în urmă cu ani buni, ba chiar cei doi au fost căsătoriți, dar mariajul nu a mers și au decis să meargă pe drumuri separate.

Totuși, au păstrat o relație bună de dragul fiicei pe care o au împreună. Potrivit celor de la wowbiz.ro, bărbatul continuă să aibă afaceri în țara noastră, pentru a putea fi cât mai aproape de fiica lui și a stilistului, Sara.

Citește și De ce să pui blugii în congelator în loc să-i speli. Trucul uimitor explicat de Adina Buzatu!

 Nu are o reputație bună în România

Spre deosebire de fosta lui soție, Cenap Arzan nu are o reputație bună în România. În anul 2014, bărbatul ar fi fost acuzat de înșelăciune, de nimeni altul decât Cătălin Botezatu, unul dintre foștii săi parteneri de afaceri.

Cei doi ar fi lansat împreună un parfum cu miros de bujori și mosc. Acesta ar fi avut un preț de 90 de lei pentru fiecare sticlă. Fostul soț al Adinei Buzatu ar fi vândut produsul pe piață, dar Cătălin Botezatu nu și-ar fi primit partea din profitul obținut.

”Nici în ziua de azi nu mi-a dat banii. Cred că încă vinde parfumul. Şi nu se poate să spună că nu s-a vândut, pentru că eu mi-am pus oamenii să se intereseze.

Am de recuperat zeci de mii de euro. Ce să-i fac? Nici nu pot să-l dau în judecată că nu mai am de unde să-l iau. A dispărut”, a declarat, la vremea aceea, Cătălin Botezatu.

Citește și Cătălin Botezatu face educație stilistică pentru bărbații din România: ”Când îi văd, îmi vine să sparg televizorul, să urlu” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se întâmplă cu Kate Middleton și prințul William, după anunțul șocant al bolii
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *