Cine este chef Foa, de fapt. Ce a spus, după ce a fost prins sub influența substanțelor interzise. Reacția halucinantă

Primele declarații ale vedetei, după ce a fost prins drogat la volan.
Cine este chef Foa, de fapt. Ce a spus, după ce a fost prins sub influența substanțelor interzise. Reacția halucinantă

Stupoare în showbizul românesc, după ce chef Foa a fost prins de polițiști în trafic sub influența substanțelor interzise! Foa, pe numele său real Florin Scripcă, a fost oprit de oamenii legii în zona Pieței Charles de Gaulle din Capitală, iar în urma testării cu drug test, s-a stabilit că celebrul bucătar consumase cocaină și canabis. Mai mult, în mașina lui Foa au fost găsite țigări care ar conține o ”substanță vegetală, cu miros înțepător”.  Iată ce ce a spus vedeta imediat după ce a fost prins că ar fi consumat droguri.

Cine este chef Foa

Florin Scripcă este unul dintre cei mai cunoscuți chefi bucătari din România. El a devenit celebru odată cu participarea la câteva show-uri culinare din postura de jurat, precum ”Flavours, 3 bucătari” și Master Chef. Deși acum este un nume greu în industrie, succesul nu a venit ușor pentru el. A fost nevoit să muncească pentru a obține tot ceea ce are astăzi.

Citește și: Cine este celebrul bucătar care nu vrea să audă de Chefi la cuțite. De ce refuză să fie jurat în emisiunea de la Antena 1

A iubit bucătăria încă din copilărie, iar familia lui l-a încurajat să-și urmeze pasiunea. A ales să își dezvolte abilitățile culinare studiind în Anglia, Franța și Italia, pentru ca apoi să se întoarcă în România și să își deschidă propria afacere.

Duipă absolvirea liceului, s-a angajat într-un restaurant italian, unde a început de jos, cu sarcini precum spălatul oalelor, tigăilor și frigiderelor, iar ulterior a avansat la curățatul legumelor. Cu timpul, a urcat în ierarhie și a început să gătească pentru clienți.

Chef Foa recunoaște însă că experiența de început a fost crucială pentru dezvoltarea sa și atingerea nivelului la care se află astăzi.

„Am spălat oale, tigăi, frigidere, iar după o vreme am trecut la curățat legume. Evoluasem deja! A urmat asezonarea salatelor, apoi am trecut la mâncare caldă și tot așa, până când am ajuns acolo unde visam când eram în bucătărie cu mama – să fac eu mâncarea și cineva să se bucure de ea.

A fost o experiență foarte utilă și un traseu pe care orice junior care ajunge într-o bucătărie ar trebui să îl parcurgă”, a declarat Chef Foa.

În prezent, chef Foa administrează, împreună cu cei doi frați ai săi, o afacere de succes cunoscută sub numele de ”Flavours”. Într-un interviu pentru revista Viva, acesta a declarat:

”Flavours este această afacere și se ocupă de restaurante-concept, de catering, de Street Food-uri, de Tailor-made Events, servicii pe diferite niveluri, de la catering de corporate – unde se trimit câteva produse la prânz pentru coffee break – până la high-end, unde clientul dorește “o nebunie” și e dispus să plătească și noi oferim tot ce e mai bun în materie de gust, ambianță, muzică, servire.”

Foa nu a renunțat însă la bucătărie. El continuă să gătească pentru trei școli private, asigurând mesele a peste 3.000 de copii zilnic. De asemenea, de curând, el a făcut parte și dintr-un proiect culinar alături de celebrul lanț de restaurante de tip fast-food, McDonald`s.

Chef Foa, dosar penal după ce a fost prins drogat la volan

Luni, 23 octombie, chef Foa a fost prins de polițiști în timp ce conducea un autovehicul sub influența drogurilor. Acesta a fost oprit de oamenii legii în zona Pieței Charles de Gaulle și a fost supus verificărilor cu drug test. Rezultatul? Celebrul bucătar ar fi consumat două tipuri de substanțe psihoactive: cocaină și canabis.

”În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a două substanţe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul INML, în vederea prelevării de mostre biologice”, se arată în comunicatul Poliției.

În plus, în autovehiculul acestuia au mai fost găsite ”4 țigarete susceptibile de a conține substanță vegetală, cu miros înțepător”, potrivi oamenilor legii. În urma constatărilor, a fost întocmit un dosar penal in rem, adică pentru faptă.

Citește și: Cu ce post TV ar fi bătut palma Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu. Lovitură de grație pentru Antena 1

Chef Foa, prins drogat la volan
Chef Foa, prins drogat la volan

Declarații uluitoare ale lui chef Foa, după ce a fost prins drogat la volan

Celebrul bucătar a declarat, imediat după controlul poliției, că motivul opririi sale în trafic a ținut de anumite nereguli legate de acte.

„Nu am toate actele în regulă, în trafic.”, a spus Florin Scripcă, potrivit stirilekanal.ro.

Foa a avut un discurs care i-a băgat în ceață pe jurnaliști, oferind un răspuns halucinant la întrebarea dacă a consumat sau nu substanțe interzise.

”Știi cum sunt informațiile. Nu pot să confirm, nici nu pot să infirm așa ceva. Domnii sunt pregătiți, au tot laboratorul aici. Așteptăm să se întâmple situația.”, a mai declarat acesta.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
2.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *