Cine este celebrul bucătar care nu vrea să audă de Chefi la cuțite. De ce refuză să fie jurat în emisiunea de la Antena 1

Iată ce bucătar celebru refuză să fie jurat la Chefi la cuțite!

În urmă cu câteva zile, Antena 1 a anunțat că Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au părăsit emisiunea Chefi la cuțite. Acum, producătorii sunt în căutarea unor noi jurați. Însă, nu toți bucătarii se înghesuie să le ia locul celor trei chefi. Iată cine este bucătarul care nici nu vrea să audă de celebrul show culinar. El refuză cu vehemență să fie jurat în emisiunea de la Antena 1. Iată despre cine este vorba!

Ce bucătar celebru refuză să fie jurat la Chefi la cuțite

Îndrăgita emisiune Chefi la cuțite a rămas fără juriu. Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au părăsit proiectul, chiar înainte de începerea filmărilor pentru sezonul 13.

Prin urmare, producătorii show-ului culinar caută cu disperare un nou juriu. Însă, nu toți chefii cu ştaif sunt dispuși să accepte propunerea acestora. Unul dintre bucătarii care refuză să fie jurat în emisiunea de la Antena 1 este Marius Tudosiei.

Motivul pentru care Marius Tudosiei nu și-ar dori să fie jurat la Chefi la cuțite

În prezent, Marius Tudosiei are propriul podcast culinar, dar în trecut acesta a avut emisiune la Digi 24 și chiar a fost invitat la Chefi la cuțite, pentru a degusta anumite preparate. Cu toate astea, bucătarul spune că nu se vede în juriul emisiunii de la Antena 1.

”N-am văzut-o venind pe asta în nici un fel! Doar că eu am o viziune mai așezată despre viață și despre cum nu umbli la ceva ce funcționează! 🙂 LE: pentru că prima întrebare a venit în nici două minute, răspunsul e simplu: nu, nu am postat cu vreo intenție informația asta, ci cu regretul că se renunță la un format care aducea ceva breslei bucătarilor – nu discut aici ce, ci spun că stârnea interesul oamenilor să intre în breaslă.

Nu mă pregătesc de nimic, n-aș putea performa în formatul actual din cauza dinamicii și știu că un alt format, mai plin de teorie, n-ar funcționa în România atât de bine în materie de marketshare. Am văzut-o de la Masterchef”, a scris Marius Tudosiei în mediul online.

Citește și O nouă schimbare la Chefi la cuțite după plecarea lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu. A fost făcut anunțul pentru sezonul 13!

”Eu prefer lucrurile mai așezate”

Celebrul chef susține că nu s-ar putea acomoda la Chefi la cuțite din cauza formatului, având în vedere că este foarte multă agitație. În plus, Marius Tudosiei susține că prezența lui în juriul emisiunii nu ar aduce un plus, ci din contră, astfel că preferă să se axeze pe proiectele personale.

”Nu e un format în care aș putea performa corect. Îmi pare rău că s-a spart gașca – și, din nou, nu zic că eram cine știe ce prieten cu ei, nu ne vizitam, nu petreceam vacanțe împreună, ci doar că era un format care aducea ceva bun: atenție asupra unei profesii.

Nici nu mai contează că era lumină caldă sau rece, conta că era o lumină. Formatul cu agitație nu e de mine, n-aș putea aduce nici un plus, ci din contră, aș fi un minus.

Am o vârstă, eu prefer lucrurile mai așezate. De aceea, partea din show pe care am făcut-o acum 2 ani în Grecia a fost cumva solitară. #TheDiscoveryMan umbla cam singur, în liniște (mă mir că nu am ajuns la sihăstrie în final)!”, a mai adăugat bucătarul.

Citește și Cine vor fi noii juraţi de la Chefi la cuţite. Surpriză majoră după plecarea lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a făcut Andreea Antonescu cu toate hainele din perioada Andre
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *