Surpriză de proporții la Antena 1. Două mari vedete intră în echipa Chefi la cuțite: “Prima emisiune în care apar”

Află ce vedete intră în echipa Chefi la cuțite

Chefi la cuțite, celebra și îndrăgita emisiune de la Antena 1, revine pe micul ecran începând de sâmbătă, de pe data de 2 septembrie. În debutul show-ului culinar, telespectatorii vor avea parte de o surpriză de proporții, după cum au anunțat deja producătorii. Iată ce vedete intră în echipa Chefi la cuțite!

Chefi la cuțite revine cu sezonul 12. Show-ul culinar va avea doi invitați surpriză

A început numărătoarea inversă pentru startul sezonului 12 Chefi la cuțite la Antena 1. Celebrul show culinar  revine pe sticlă cu noi concurenți pasionați de arta gastronomică, dar și cu doi invitați surpriză.

Prima ediție a noului sezon va debuta în a doua zi de tomană, sâmbătă, 2 septembrie, de la ora 20:00. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor fi, ca de obicei, prezenți la masa juriului.

În schimb, cea care va prezenta Chefi la cuțite va fi nimeni alta decât Irina Fodor. Toți patru se vor întâlni cu concurenți dornici să-și demonstreze talentele culinare, dar și cu personalități de renume de la noi din țară.

Citește și Luna Morgaciova și-a șocat întreaga familie cu prestația ei de la „Chefi la cuțite”. „Cred că nici măcar nu mi-am plătit vreo factură până la 30 de ani” VIDEO EXCLUSIV!

Doi invitați surpriză la ediția Chefi la cuțite de sâmbătă seară

În cadrul ediției de sâmbătă seară, 2 septembrie, de la Chefi la cuțite, telespectatorii vor vedea tot felul de momente frumoase. Cei trei jurați vor fi uimiți de abilitățile culinare ale anumitor concurenți, însă vor avea în față și două vedete extrem de apreciate în România. Este vorba despre Vlad Stănescu și Ioan Andone.

”În seara aceasta, vreau să cuceresc Chefi prin înălțime și simplitate. Am venit să le fac o surpriză și abia aștept să-i întâlnesc. M-am antrenat pentru farfuria pe care o voi pregăti”, a spus Vlad Stănescu, sportivul care a fost convocat la Naționala de baschet a țării noastre.

”Am fost inclus în Hall of Fame la universitate, lucru care m-a emoționat fantastic”, a mai adăugat invitatul de la Chefi la cuțite.

”Vreau să fiu super-Chef în bucătărie, așa că mi-am adus cu mine condimentele din Spania”, a declarat Ioan Andone.

”Gătitul chiar este o pasiune pentru mine, chiar intru în bucătărie să-mi ajut soția. Am început să gătesc și mâncăruri spaniole. Dacă tot petrec timp acolo, am învățat multe despre preparatele lor. Mă uit la Chefi la cuțite.

Dacă îți place bucătăria, normal că te uiți să vezi cum apreciază jurații preparatele și ce comentarii au. Aceasta este prima emisiune de divertisment în care apar”, a mai adăugat antrenorul de fotbal.

Citește și Adevărul din spatele eliminării lui Daniel Dragomir de la Chefi la cuțite. A spus totul abia acum: ”Nu are Amalia nicio vină” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *