Cine este de fapt iubitul francez al Irinei Rimes. Cu ce se ocupă David Goldcher. “Nu exclud nicio căsătorie”

Cum s-au cunoscut cei doi, de fapt.

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate cântărețe și compozitoare din noua generație. Își pune tot sufletul în muzică, iar acest lucru se observă și în piesele sale, extrem de apreciate de fani. În ceea ce privește viața personală, de trei ani artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un tânăr de naționalitate franceză, pe nume David Goldcher. Iată cine este de fapt iubitul Irinei Rimes.

Cine este de fapt iubitul francez al Irinei Rimes

Irina Rimes l-a cunoscut pe partenerul ei în perioada pandemiei, când a plecat pentru o lună și jumătate în Franța pentru a lucra la proiectele muzicale pe care le avea.

Într-un interviu mai vechi, artista a spus despre iubitul ei că atunci când l-a cunoscut, tânărul părea ”pierdut în spațiu”, așa cum era și ea.

Citește și: De ce evită Irina Rimes să stea la plajă. „Nu prea îmi arăt corpul”. Cum arată vacanța ideală pentru jurata Pro TV. VIDEO EXCLUSIV

David Goldcher are 31 de ani și activează tot în domeniul muzical, la fel ca iubita lui. Aceasta a apărut și ca interpret în mai multe videoclipuri. Irina Rimes a declarat nu doar o dată că este important ca partenerul ei de viață să îi împărtășească pasiunea pentru muzică.

Irina Rimes s-a mutat anul trecut în Franța, petru o perioadă, pentru a fi alături de iubitul ei. Câtăreața l-a prezentat pe David chiar și părinților săi Tânărul a mers în Republica Moldova pentru a-i cunoaște pe aceștia. Chiar artista a mărturisit că mama sa a fost foarte ”încântată” de partenerul ei și a sfătuit-o să nu îl piardă.

Într-un interviu recent petru Viva!, Irina Rimes a vorbit despre povestea ei de dragoste cu David Goldcher. Întrebată fiind dacă se poate spune că a întâlnit iubirea adevărată, artista a răspuns:

”N-aș vrea să vorbesc în termenii ăștia, am trăit iubire adevărată și până acum, altfel nu aș fi scris toată muzica pe care am scris-o. Cred că am întâlnit iubirea matură de data asta, aceea care poate să treacă peste orice obstacol pentru că este mult mai deșteaptă și mai pregătită. În plus, cred că iubirea matură are mai multe nuanțe, sunt mai multe tipuri de sentimente acolo, sentimente care mențin o relație sănătoasă.”

Ce spune artista despre căsătoria cu David Goldcher

Irina Rimes a mai fost căsătorită în trecut, însă a divorțat după relativ puțin timp. Ea a mărturisit însă că în ciuda eșecului din prima căsnicie nu exclude varianta unui alt mariaj.

”Nu am păreri bătute în cuie și, în general, sunt o persoană foarte flexibilă. Încerc să înțeleg partenerul și să respect ce își dorește de la relație. Căsătoria pentru mine, în momentul ăsta, este doar o petrecere mișto pe care pot să o dai la un moment dat, atunci când ai timp să organizezi o celebrare a dragostei împreună cu prietenii și familia. În rest, dacă celebrezi dragostea în fiecare zi cu partenerul tău, nu este obligatoriu să te căsătorești, iar noi trăim cumva într-o celebrare d-asta continuă. Prețuim foarte mult prezentul și cum suntem acum.”, a declarat Irina Rimes.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *