De ce evită Irina Rimes să stea la plajă. „Nu prea îmi arăt corpul”. Cum arată vacanța ideală pentru jurata Pro TV. VIDEO EXCLUSIV

„Prefer să am pielea albă de aristocrată”

De-a lungul timpului, Irina Rimes a postat pe rețelele sociale foarte puține fotografii cu ea de pe malul mării, asta nu neapărat pentru că vacanțele au fost din ce în ce mai rare, ci pentru că artistei nu-i place deloc să stea ore întregi tolănită la soare. Irina Rimes a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că adoră să aibă pielea albă, considerând că este semnul aristocrației. Recunoaște însă că este doar o opinie personală și că nu are nimic împotriva acelora care preferă să fie bronzați mai tot anul.

 ”Îmi place să văd fetele bronzate, îmi place să văd picioarele bronzate, dar nu la mine”

Irina Rimes este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din România, dar și oameni de televiziune, astfel încât agenda ei este plină cu tot felul de proiecte și recitaluri. Totuși, printre filmări, înregistrări sau cântări, artista își face timp și de mici escapade. Nu însă la plajă, ci în locuri noi, pe care să le exploreze de dimineața până seara.

„O vacanță nu era în plan, dar după tot ce s-a întâmplat în ultimul timp am trecut-o în plan. Cred că corpul meu are nevoie de odihnă. Dar nu să merg la plajă și să stau la soare. Eu nu mă bronzez. O dată pentru că nu am răbdare și a doua oară pentru că bronzul, după cum știți afectează pielea și atunci prefer să am pielea albă de aristocrată. Cam atât. Dar asta este strict părerea mea. Îmi place să văd fetele bronzate, îmi place să văd picioarele bronzate, dar nu la mine. Oricum eu nu prea îmi arăt picioarele, nu prea îmi arăt corpul”, a povestit Irina Rimes pentru EGO.ro, mărturisind că nu alege o vestimentație mai sumară nu pentru că ar avea vreun complex, ci pur și simplu deoarece, în momentul de față, stilul vestimentar abordat este cel în care se simte cel mai bine.

 „Nu este pentru arăt în vreun fel, ci pentru că nu mă simt comod tot timpul”

Ce-i drept, noile outffit-uri ale Irinei se mulează perfect cu stilul ei de viață. Chiar dacă poate nu pare genul, antrenoarea de la „Vocea României” alege să-și petreacă timpul liber făcând cât mai multe activități fizice. Dovadă că, în vacanțe, modul ei de a se relaxa este de a face cât mai multe plimbări și de a explora cât mai multe locuri.

„Îmi plac mai mult vacanțele active, decât vacanțele pasive. Îmi place dintr-o vacanță de două săptămâni o zi să stau pe plajă și să nu fac nimic, dar peisajul trebuie să fie perfect. Oceanul trebuie să fie turquoise, nisipul trebuie să fie alb și palmierul trebuie să fie înalt. Dacă am aceste trei chestii pot să stau și să nu fac nimic. În rest îmi place să iau ATV-ul să mă plimb, să mă răstorn, să fac tot felul de chestii”, ne-a mai povestit Irina Rimes.

„Eu țin la copilul din mine”

De ce evită Irina Rimes să stea la plajă. Până la vacanță, însă, Irina Rimes mai are de filmat pentru show-ul „Vocea României” (PRO TV). Artista ne-a mărturisit că a scăpat complet de tracul de televiziune și că în acest sezon se simte în largul ei. Asta s-a și văzut în zilele de filmare, când colegii au rămas impresionați de energia de care dă dovadă.

„În sezonul acesta de la „Vocea României” mă simt mult mai liberă”, ne-a mai declarat Rimes, care a intrat în atenția colegilor de filmări, Theo Rose, Denis Roabeș, Smiley și Tudor Chirilă și care au discutat aprins pe seama modului în care Irina își exprimă sentimentele atunci când este fericită. Mai precis a dezvoltat un dans specific.

„Nu știu dacă am stilul ăsta de bucurie de când eram mică. Eu oricum cred că oamenii se schimbă, își schimbă și gesturile, își schimbă comportamentul în funcție de oamenii cu care se înconjoară. Nu știu de unde am luat eu chestia asta. Nu cred că o aveam înainte. Probabil, psihologic vorbind, este și intenția mea de a păstra copilul din mine. Pentru că gestul ăsta nu este cu siguranță unul foarte matur. Atunci, probabil, subconștientul meu îmi spune că trebuie să păstrez niște lucruri care să mă facă să rămân copil. Pentru că eu țin la copilul din mine”, a mai povestit amuzată Irina Rimes pentru EGO.ro.

De ce evită Irina Rimes să stea la plajă.

„Nu pot să fug de mine”

Irina Rimes și-a văzut „dansul bucuriei” abia în momentul în care s-au difuzat primele imagini din cadrul show-ului „Vocea României” și a rămas și ea impresionată, însă mărturisește că a învățat de-a lungul timpului să se accepte așa cum este și că nu are nevoie de schimbări drastice în viața ei pentru a se simți fericită. Dovadă că, de când s-a lansat pe piața muzicală din România, Irina Rimes și-a păstrat look-ul aproape intact.

„Îmi tundeam singură bretonul când eram copil, acum nu mă lasă hairstylistul meu să-l mai tund. M-am tuns o dată singură și nu a vorbit două săptămâni cu mine. Nu neapărat că l-am stricat, dar coafura asta, așa cum este ea, simplă și complexă în același timp, este opera lui de artă și eu nu am dreptul să-mi bag mâinile în opera lui de artă. Nu cred că o să fac vreo schimbare de look. Mie îmi place să fac schimbările în muzică. Îmi place și în look. Am făcut o schimbare de genul acesta în pandemie, mi-am permis atunci, pentru că mi s-a părut perioada foarte favorabilă. Atunci am scos și un album, deci am schimbat mai multe pentru că eu cred că o schimbare de look nu este doar o schimbare de look, este o schimbare în ansamblu și atunci am făcut această schimbare. După care mi s-a făcut dor de mine și am făcut albumul „Acasă” și am revenit la ce sunt. Asta e. Nu pot să fug de mine”, a mai povestit Irina Rimes pentru EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imagini INTERZISE cu Simona Halep! Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt indecente
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise pe care le-a făcut publice...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Mama Geta nu o suportă pe Daniela Iliescu? De necrezut ce a putut să spună...
Anunțul făcut de artista noastră, la nici un an de la căsătorie: "E foarte greu....
Wow, ce casă frumoasă are Marina Voica la Breaza! 'Curtea arată ca la Versailles!' FOTO
S-a rupt lanțul de iubire între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță! „Când cineva îți dă...
Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam...
Erika Isac, filmată FĂRĂ machiaj! Cum ARATĂ cu adevărat fața artistei
Veți scăpa de depresii sau gânduri negative dacă urmați sfaturile astrelor. Zodiile cele mai fericite...
Organele sensibile in functie de zodie si cum puteti deveni de neinvins
Capitole noi pentru patru zodii: Traiectoria astrală favorabilă pentru patru zodii și impactul asupra Săgetătorilor
Ce se întâmplă cu emisiunea „Poftiți pe la noi”, după ce a fost scoasă din...
Iulia Vântur, reacție inedită după ce iubitul ei, Salman Khan, a fost fotografiat în India...
Alin Oprea, confesiuni cu lacrimi în ochi: ”Nici nu mă născusem când deja nu mai...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *