Cine este iubitul Irinei Rimes. Imagini de colecție cu celebra artistă și tânărul francez care a cucerit-o

Irina Rimes și David Goldcher s-au mutat împreună în Franța

Irina Rimes și David Goldcher formează un cuplu de mai bine de doi ani, iar relația dintre ei a devenit din ce în ce mai serioasă. În urmă cu câteva luni, artista a decis să se mute în Franța cu el.

Cine este iubitul Irinei Rimes

David Goldcher activează în același domeniu ca și Irina Rimes, semn că se potrivesc și pe acest plan. Potrivit wowbiz.ro, David Goldcher creează muzică, dar a apărut și ca interpret în câteva videoclipuri. Artista anunța în urmă cu câteva luni că s-a mutat în Franța, acolo unde au închiriat un apartament doar pentru ei doi.

”După multe căutări, am găsit apartamentul visurilor noastre. Arată așa! Are o grădină foarte drăguță. Vă țin la curent unde pun patul. Stăm într-un apartament cu chirie, nu cumpărăm nimic în pandemie“, spunea Irina Rimes.

Irina Rimes și David Goldcher, surprinși în ipostaze tandre

Imaginile vorbesc de la sine! Iubitul Irinei Rimes este îndrăgostit până peste cap de celebra artistă. Recent, au fost surprinși de paparazzi cancan.ro într-un club de pe litoralul românesc, acolo unde s-au distrat pe cinste. Au dansat împreună, s-au ținut de mână și s-au bucurat de atmosfera din clubul respectiv.

Irina Rimes a avut o relație cu Alexandru Badea

În urmă cu doi ani Irina Rimes se despărțea de toboșarul Alexandru Badea și imediat l-a cunoscut pe actualul său iubit. Chiar dacă declara că vrea să fie singură o perioadă, iată că soarele a răsărit rapid pe strada ei. David Goldcher a cucerit-o rapid. La scurt timp după ce l-a întâlnit pe iubitul ei, Irina Rimes declara că este fericită datorită faptului că a găsit pe cineva care privește în aceeași direcție cu ea.

”Mă bucur că am găsit, în sfârșit, pe cineva care să privească în aceeași direcție cu mine?? Joyeux anniversaire, mon doudou. Je taime ”, a scris Irina Rimes pe rețelele de socializare.

Irina Rimes și David Goldcher
Irina Rimes și David Goldcher

Artista nu exclude căsătoria cu David Goldcher. Artista susține că este conștientă de greșelile din trecut, însă speră ca de această dată lucrurile să se întâmple așa cum își dorește.

”Mi-am dat seama ca mă pot îndrăgosti de oameni la care nu m-as fi așteptat niciodată. La 18 ani îmi plăceau blonzii cu ochii albaștri, genul suedez. Apoi mi-am dat seama că nu pot fi cu cineva care nu face muzică. E o întâmplare că iubitul meu de acum arată exact așa cum îmi doream la 18 ani, e blond, dar e francez. Poate că el este iubirea vieții mele și o să mă căsătoresc cu el. Am făcut greșeli în viața personală, pe care le repet și acum”, mărturisea Irina Rimes.

8.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.