Irina Rimes a scăpat de trac abia după două sezoane la Vocea României. Ce boacănă a făcut, pe platoul de filmare, din cauza emoțiilor EXCLUSIV

După o pauză de doi ani, Irina Rimes revine pe scaunul de antrenor la „Vocea României” (PRO TV): ”Ne-a fost dor”
Irina Rimes a scăpat de trac abia după două sezoane la Vocea României. Ce boacănă a făcut, pe platoul de filmare, din cauza emoțiilor EXCLUSIV

Irina Rimes este cunoscută drept un artist plin de emoție, atât prin felul ei de a fi, cât și cu ajutorul mesajelor din piesele sale. Ceea ce nu știe foarte multă lume este că în spatele acestor emoții, s-a ascuns până de curând și trac de micul ecran. Irina Rimes a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că abia după două sezoane pline la „Voce Românei” (PRO TV) a reușit să se acomodeze mai ușor cu camerele de filmat și cu platoul.

”Când am intrat în platou am avut un nivel foarte crescut de adrenalină”

După o pauză de doi ani, Irina Rimes revine pe scaunul de antrenor la „Vocea României”, scaun pe care îl ocupă din anul 2018, atunci când a făcut cunoștință cu acest show. Chiar dacă nu este vreo împătimită a aparițiilor TV, preferând să se rezume doar la cele în calitate de artist și să cânte în fața publicului, Irina ne-a mărturisit că acest show este cu totul special pentru ea și că îi oferă energie pozitivă.

„Normal că mi-a fost dor. Tuturor ne-a fost dor. Este un antrenament foarte mișto, pe care, dacă nu-l ai, ți-l dorești. Devine ca un fel de drog. E un proiect care te provoacă foarte mult. Cel puțin așa a fost pentru mine. Plus că e entuziasmul de a face televiziune, după atâta timp. Luminile, oamenii, nu știu, toată energia asta bună care plutește aici, mă entuziasmează foarte tare. Când am intrat în platou am avut un nivel foarte crescut de adrenalină, de bucurie. Nu mă așteptam să fie așa, dar a fost extraordinar să aud oamenii, să văd platoul, să văd echipa, să îmi dau seama că începe nebunia”, a povestit Irina Rimes pentru EGO.ro.

„Emoțiile ne fac să fim umani”

Irina Rimes a început în forță sezonul 10 „Vocea României”, cel de-al treilea în cazul ei, mărturisindu-ne că a scăpat de trac, însă nu și de emoții. Abia acum poate spune că s-a acomodat cu platoul de filmare, camerele și cu multitudinea de oameni care fac parte din acest show.

„Dacă vorbim despre emoții, da, am emoții și sper să le am tot timpul pentru că emoțiile ne fac să fim umani și construiesc din moment unul extraordinar. Dacă nu am avea emoții cred că ar fi un moment banal. În schimb, când vine vorba de trac, cred că am cam scăpat de trac pentru că experiența sezoanelor trecute m-au învățat niște lucruri pe care acum o să le folosesc, o să le pun în practică. Nu că mi-am făcut vreo strategie, cred că anul acesta strategia mea este să prind gustul show-ului, să iubesc tot ce se întâmplă aici și să mă simt foarte bine, iar la rândul meu să transmit această energie atât concurenților cât și colegilor mei”, a mai povestit Irina.

Irina Rimes
Irina Rimes

„Am stricat butonul”

În anii trecuți, din pricina emoțiilor, dar mai ales a faptului că se simțea oarecum incomod cu atâtea camere în jurul ei, Irina obișnuia să se joace cu butonul pe care trebuie să-l apese în cazul în care își dorește un concurent în echipa ei.

„Într-un sezon am stricat, nu neapărat butonul, cât tot sistemul acesta, pentru că tot dădeam în el, dar nu din cauză că voiam foarte tare un concurent, ci mai mult că eram nervoasă și mă jucam cu el. Dar sezonul acesta văd că au refăcut tot sistemul de jurizare și este în siguranță. Este mult mai stabil”, ne-a mai povestit amuzată Rimes, care promite că anul acesta îl va apăsa doar atunci când va dori să ia un concurent în echipa ei.

Irina Rimes
Irina Rimes, pe scenă

„Cred că o să avem foarte multe voci bune având în vedere că am stat doi ani pe bară. Vocile s-au „copt”, s-au pregătit să vină anul acesta aici, noi suntem pregătiți pentru ele. O să vedem ce vine. Oricum alt material, decât cel care vine, nu avem de unde. Deci degeaba îmi fac eu strategii și mă gândesc la nu știu ce, nu vreau să-mi pun nimic în cap, vreau să mă las purtată de magia acestui show”.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce face fiica lui Feli Donose la doar 5 ani și jumătate
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *