Theo Rose a avut mari emoții la Vocea României, unde este jurat. Colegul Smiley i-a sărit în ajutor: ”Merg pe mâna lui” EXCLUSIV

Solista, care joacă și în serialul ”Clanul” (Pro Tv), muncește din greu ca să-și cumpere casă
Theo Rose a avut mari emoții la Vocea României, unde este jurat. Colegul Smiley i-a sărit în ajutor: ”Merg pe mâna lui” EXCLUSIV

Anul 2022 pare a fi cel mai bun an din punct de vedere profesional pentru Theo Rose. Pe lângă piesele pe care le are în trending și care îi oferă concerte, artista este implicată în două mari super proiecte Pro Tv: ”Vocea României” și serialul ”Clanul”. Cu toate că unii ar spune că a dat lovitura atât profesional, cât și material, Theo a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că nu a fost niciodată îndemnată de partea financiară și că de-a lungul timpului a învățat să aprecieze alte lucruri în defavoarea banilor. Drept dovadă că nici în momentul de față nu și-a cumpărat o casă a ei, ci a preferat să facă economii.

Theo Rose: „N-am o casă a mea”

Theo Rose provine dintr-o familie modestă, însă extrem de apreciată în toată comunitatea. Cu încă doi frați mai mari, artista a înțeles că nu se poate baza pe părinții ei, pentru a-și îndeplini toate capriciile, ci că trebuie să muncească din greu. Asta a și făcut. Nu a așteptat să i se ofere totul pe tavă, ci a luptat pentru visurile ei, dar mai ales a încercat să profite la maximum despre orice oportunitate care i-a ieșit în cale.

„Nu mă interesează partea materială. N-am o casă a mea, trăiesc undeva, nu stau pe străzi, dar nu am casa mea. Când o să am timp, o să-mi stea mintea la așa ceva, o să mă ocupă să-mi caut una. Strâng banii, nu-i investesc în nimic. Nu înțeleg nicio cryptomonedă, nici nu știu nimic despre chestia asta, când încep oamenii să vorbească pe lângă mine, m-am pierdut complet. Strâng banii acolo și oi vedea eu, când sunt suficienți pun de o căsuță frumos”, a declarat Theo pentru EGO.ro de la evenimentul de prezentare al serialului ”Clanul”.

Despre serialul ”Clanul”, de la Pro Tv, în care interpretează rolul fiicei lui Bebe Măcelaru

Culmea este că în serial interpretează un personaj cu care are ceva lucruri în comun, mai ales atunci când vine vorba de principii.

„Vera este fiica lui Bebe Măcelaru, interpretat de George Mihăiță. Tatăl a investit în educația fetei și ea a devenit un avocat, nu știu cât de bun căci acțiunea nu merge neapărat în zona asta, foarte mult pe profesia ei. Nu vrea să profite financiar de tatăl ei, încearcă să fie cât mai independentă. În realitate eu am fost nevoită să mă descurc singură. Ai mei sunt convinsă că mi-ar fi dat dacă ar fi avut, doar că am înțeles că este nevoie să iau viața asta în piept și să mă descurc. Și uite cum m-am descurcat, uite noroc”, a mai completat amuzată artista.

Alături de echipa serialului ”Clanul” (PRO TV)
Theo Rose, alături de echipa serialului Clanul (PRO TV)

„Toată lumea mă susține, toată lumea mă ajută”

Până acum, planetele s-au aliniat, iar la cei 25 de ani, neîmpliniți, Theo Rose este unul dintre artiștii pe val din România. Mai mult de atât, face parte și din producții fenomen, care vor rula din toamnă pe micul ecran. Se pare că dorințele pe care și le-a pus Theo Rose, în noaptea dintre ani, s-au îndeplinit într-un final. „Îmi este și frică să îmi mai doresc ceva că mi se întâmplă totul. Îmi este frică să mă mai gândesc. Nu fac în niciun an la fel. O dată le scriu pe telefon, o dată scriu pe foaie și apoi o ard. Am tot făcut chestii de-a lungul anilor în noaptea de Anul Nou”, ne-a povestit amuzată artista, căreia nu-i vine a crede tot ce se întâmplă cu ea în momentul de față.

„E foarte frumos tot ce trăiesc. Asta este o experiență din care am foarte multe lucruri de învățat pentru că sunt înconjurată de oameni profesioniști, oameni foarte buni în ceea ce fac și este un mediu în care pot să mă dezvolt. Sunt foarte încântată. Să știi că nu s-a întâmplat să-mi uit replicile de multe ori, dar în schimb există o chestie care mă uimește: filmez nu știu câte duble dând aceleași replici, filmez de 10-12 ori și dau de fiecare dată perfect, a 13-a oară zici că-mi ia Dumnezeu  mințile. Se uită colegul la mine și mă vede cum clipesc așa ca o căprioară. Se râde câteva secunde după care mi se șoptește replica din spate și continuăm. Dacă ar fi salveze niște secvențe de genul, cu mine chiar au material”.

Chiar dacă este la prima ei experiență actoricească, Anghel Damian, scenaristul și regizorul serialului, ne-a declarat că este un adevărat fenomen și că l-a surprins plăcut la casting. Conștient însă de faptul că nu are experiență, atât el, cât și ceilalți actori din distribuție încearcă să o ajute extrem de mult.

„Toată lumea mă susține, toată lumea mă ajută. Ni se întâmplă tuturor să mai uităm câte o replică. După atâtea ore de filmare îți vine să mai zici și altceva, să mai bagi și de la tine, doar că nu e cazul aici. Toți sunt lângă mine pentru că și-au dat seama că am nevoie de susținere. Am avut emoții, aoleu. Să vezi ce stresată am fost. La prima secvență am jucat cu Șerban Pavlu, dar nu vrei să știi la ce viteză am putut să-mi dau replicile că nu s-au înțeles vorbele deloc. De la emoții. A fost crunt, dar au avut grijă să mă relaxeze cumva. Mi-au dat așa încredere”, a mai completat Theo Rose.

Theo Rose și Smiley sunt colegi la masa juraților, de la ”Vocea României” (PRO TV)
Theo Rose și Smiley sunt colegi la masa juraților, de la ”Vocea României” (PRO TV)

 „A fost nevoie de două zile de filmare ca eu să pot să-mi găsesc locul la Vocea”

La fel se întâmplă și la filmările pentru ”Vocea României”, acolo unde merge în paralel. „Cumva îmi fac timp să și dorm. Nu mult, pentru că nici nu-mi place să dorm așa mult. E o perioadă în care îmi place să fac lucruri și într-adevăr fac și niște lucruri extraordinare. Adică ar fi culmea să  mă mai plâng de oboseală sau mai caut timp pentru prea mult somn. Trebuie să dorm ca să fiu sănătoasă. Încerc să dorm 8 ore pe seară. Când sunt și cântările este foarte dificil, dar mă descurc”,ne-a povestit Theo Rose despre programul ei din ultimele luni. Atunci când nu este la filmările pentru serial, Theo merge pe platourile de la Vocea, unde face echipă cu Smiley.

„S-a întâmplat să nu fiu de acord cu Smiley cu privire la un concurent și negociem acolo pe loc situația. Adică nu stăm prea mult să dezbatem subiectul, dacă se întâmplă ca el să creadă într-un concurent în care eu să nu cred, îți dai seama că merg pe mâna lui și vedem ce facem. Mare mi-a fost mirarea să văd că și el procedează la fel. E un semn de susținere foarte important pentru mine să știi”, ne-a mai spus artista, completând că i-a trebuit însă ceva timp să se facă auzită, căci la începutul filmărilor nu avea curajul să vorbească prea mult. „A fost nevoie de două zile de filmare ca eu să pot să-mi găsesc locul la Vocea. Mă simt mică între ei, sunt oameni cu mult mai multă experiență decât mine, nici nu vreau să deranjez pe cineva sau să spun ceva nepotrivit și atunci clar eu trebuie să mă concentrez de trei ori mai mult decât o fac ei. E reală treaba, nu-mi doresc să deranjez pe nimeni, nici să fiu statuie. De asta am avut nevoie de două zile de filmare, ca să mă acomodez eu cu locul și Smiley să mă cunoască un pic, pentru că înainte nu am avut prea mult timp de petrecut împreună. Acum totul e relaxat și frumos”.

„Nu mă mărit”

Acest program extrem de încărcat a determinat-o pe artistă să-și pună viața amoroasă pe un plan secund. Cu toate că este într-o relație cu Alex de mai bine de 5 ani și locuiesc împreună de ceva vreme, Theo susține că nu vrea să facă pasul cel mare, fiind încă mult prea tânără pentru o căsnicie.

„Nu mă mărit. Nu vreau”, a spus răspicat Theo mai în glumă, mai în serios. Preferă ca în timpul liber să se bucure de compania iubitului și a persoanelor dragi, dar și să se implice în evenimente caritabile. Pentru că la filmările pentru serialul Clanul a petrecut mai mult timp cu Codin Maticiuc, cei doi s-au apropiat destul de mult, iar acum Theo vrea să facă parte din programul lui de reabilitare a spitalelor de stat. „Urmează să facem niște chestii împreună, adică îmi doresc să ajut și eu cum pot, să îndemnăm oamenii să doneze mai mult pentru renovarea spitalelor publice. Să știi că nu mă dau înapoi nici de la munca fizică. Dacă mi-ar propune să vin să dau cu trafaletul să știi că nu aș da înapoi. Nu știu de ce nu s-a gândit până acum la mine. Oare sunt o figură nesemnificativă? Sunt fragilă eu? El știe ce program am eu de câteva zile? Eu sunt material bio de la țară, rezist”, a mai povestit Theo pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.