Complexul lui Theo Rose când urcă pe scenă. Ce decizie a luat pentru a scăpa de această problemă: „Se uită lumea la mine” VIDEO EXCLUSIV

Theo Rose nu vrea să slăbească: ”Ce să mai slăbesc? Vreți să dispar? Ce vreți să fac?”
Complexul lui Theo Rose când urcă pe scenă. Ce decizie a luat pentru a scăpa de această problemă: Se uită lumea la mine VIDEO EXCLUSIV

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului, piesele ei fiind în topurile muzicale. Astfel că, în ultima vreme, are din ce în ce mai multe colaborări, iar numărul concertelor a crescut semnificativ. Conștientă de această expunere, Theo a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că vrea să facă unele schimbări de imagine. A început cu părul, iar acum trage din greu la sala de antrenamente pentru a scăpa de anumite complexe.

”Mai sunt și slabă și mică, ce Doamne iartă-mă fac? Nu pot să stau dărâmată”

Theo Rose mărturisește că și-ar dori să mai pună câteva kilograme în plus, însă acele kilograme să fie depuse uniform, astfel încât să îi contureze formele. Fiind mignonă și cu mult sub 50 de kilograme, artista este de părere că a venit timpul să lucreze mai mult la imaginea ei și să-și dea un aer mai feminin.

„Am început să nu mai mizez pe genă. Nu mă duc de nebună la sală. Am început să văd una alta pe corpul meu. Atunci când ești mai corpolentă și ai niște celulită, e justificat, că sunt niște kilograme în plus.

Dar când ești slabă și se vede celulita pe tine, atunci trebuie să îți faci probleme. Dacă ți se pleșcăie pielea, nu poți să dai din mână că îți atârnă pielea, atunci iar e o problemă. Nu am vrut să ajung în stadiul ăla.

Totuși, sunt și eu artist, mai apar și eu pe colo, pe dincolo, mai arăt un picior, un braț. Se uită lumea la mine și mă vede numai atârnată, cocârjată. Mai sunt și slabă și mică, ce Doamne iartă-mă fac? Nu pot să stau dărâmată”, a declarat Theo Rose pentru EGO.ro.

Theo Rose
Theo Rose

”Nu pot să fac yoga, meditații, pentru că nu îmi stă mintea în loc, eu mă gândesc la 30 de lucruri”

De altfel, ea și-a făcut abonament la sala de forță, a cerut ajutorul unui specialist și acum lucrează din greu pentru a avea o siluetă mult mai tonifiată.

„Vreau să îmi dau interesul. Un corp am, o viață am. Sunt tânără, acum sunt de făcut lucrurile astea. Nu yoga, pilates, din astea în alte limbi. Nu pot să fac yoga, meditații, pentru că nu îmi stă mintea în loc, eu mă gândesc la 30 de lucruri. Mă duc la aparate.

Nu te gândi că mă duc și fac cu greutăți mari. Are grijă antrenorul să nu îmi dea mai mult decât pot să duc. Adică fac acolo de bun-simț astfel încât să fiu tonifiată. Nu vreau să mă fac vreo culturistă. Alți oameni au impresia că mă duc să slăbesc. Ce să mai slăbesc? Vreți să dispar? Ce vreți să fac?”, ne-a mai povestit Theo, completând că antrenorul nu îi monitorizează porțiile de mâncare, ba mai mult îi permite să mănânce și dulciuri atunci când are pofte.

„Eu am undă verde la dulciuri. Că asta e șmecheria. Eu pot să mai bag câte ceva dulce. Bine că eu nu sunt cu dulciurile. Așa că dacă mi se face rar poftă de o ciocolată sau ceva, atunci e recomandat să bag că cine știe când mi se mai face poftă”.

S-a tuns, pentru noul proiect de la PRO TV: „Părul meu este șmecher. Ăsta e păr de la țară, bio, nu pățește nimic!”

De altfel, nu este singura schimbare în imaginea ei. De curând, a renunțat la părul lung, pentru care o invidiau majoritatea colegelor de scenă. Theo Rose s-a tuns pentru un nou proiect pe care îl va avea la Pro TV.

„Dacă vrei îți spun că este perucă, dar m-am tuns. Unul dintre proiectele la care particip mai nou a avut ca cerință lucrul ăsta, iar eu m-am supus cu drag și fără să simt că e o mare pierdere. Cred că am avut nevoie și de o schimbare așa, mă ajută, mi se pare că mă face un pic mai feminină. Eu mă bucur că am un păr sănătos. Am garanția că o să crească la lungimea de înainte dacă o să vreau să-l mai am la fel de lung. Nu îi duc dorul neapărat pentru că știu că dacă îmi pun mintea cu el, în câteva luni e la loc”, ne-a mai povestit cântăreața.

Este prima dată în cei 24 de ani de viață când face o schimbare atât de dramatică.

„Mama nu prea intenționa să mă tundă. Și ei i-a plăcut de mine așa cu părul lung. Rar mă duceam să îmi tund chiar și vârfurile. Le tundeam o dată la 6-7 luni, un an, când își aducea mama aminte că mai are copil. Cam așa funcționau lucrurile. Ulterior m-am dus să-mi tund vârfurile părului frecvent ca să-l păstrez sănătos. Mai ales că am și început să-i fac tot felul de chestii ca să-l coafez”, a mai completat Theo Rose pentru EGO.ro.

Culmea este că nu îi pare deloc rău că a trebuit să taie jumătate din lungimea pe care o avea până acum, mai ales că are un păr sănătos care crește imediat. Asta fără să facă absolut nimic ieșit din comun.

„Părul meu este șmecher. Ăsta e păr de la țară, bio, nu pățește nimic, nici dacă vrei să-i faci vreun rău. Nici dacă îi dai foc nu ia foc. Are ceva de la substanțe, de la ceapă, de la usturoi. Dumnezeu știe ce are în el, că nu are nicio treabă. Părul este foarte sănătos. Mă spăl cu un șampon cu care se spală aproape toată țara. Nu îi fac absolut nimic”.

Theo Rose
Theo Rose

„Îmi este frică de solar”

În schimb, Theo Rose nu vrea să audă de intervenții estetice, deși multe apropiate i-au recomandat să apeleze la implantul cu silicon, nu merge la solar, iar cu tratamentele corporale este extrem de atentă.

„Ce să facem cu bronzul? Mie îmi e cam frică de solar. Deci mie îmi e frică de toate lucrurile astea nocive. Mă gândesc să nu îmi afecteze pielea, să nu mă trezesc cu nu știu ce. Dar nici la soare nu e bine să stai acum zice lumea. Și eu cum crezi că stăteam la soare înainte? Îmi dădeam cu ulei de măsline, îmi turnam bere pe mine, ca să mă bronzez”, ne-a mai declarat Theo, care în momentul de față nu se poate gândi să-și schimbe nuanța pielii în vreo vacanță deoarece agenda ei este extrem de încărcată.

„Gata cu vacanțele. Am avut anul trecut una, în luna noiembrie. Am fost până în Republica Dominicană, am văzut cum e și mi-a ajuns. Nu am făcut prea multe poze în vacanță pentru că îmi era și lene câteodată. Oboseam de cât umblat pe acolo. Pentru că într-o săptămână a trebuit să și vizităm, să ne relaxăm, să ne și distrăm. Nu ai cum să le faci pe toate. Și atunci am încercat să vedem tot ce era de văzut pe acolo și oboseam, nu mai aveam chef de făcut poze și de machiat.

Într-un fel, e bine că nu stau să mă pozez toată ziua, dar e și rău pentru că atunci când te uiți prin amintiri și te vezi numai ciufulită și cocârjată nu îți place de tine. Puteam să îmi dau mai mult interesul, dar am fost leneșă. Îmi trebuie o vacanță mai lungă”, a mai povestit Teo pentru EGO.ro.

Se descurcă rapid și în gospodărie: ”Merge fentată treaba!”

La cei 25 de ani, pe care îi va împlini în luna august, Theo se numără printre acele femei care nu își petrec toată ziua la sala de fitness sau pe la cabinetele medicilor esteticieni, ci este o gospodină desăvârșită.

„Chiar spăl și calc. Păi cine să le facă? Am o doamnă care vine la curățenie în casă, dar nu spală. Mai calcă câteodată, dar nu cămăși neapărat. Îți dai seama că Alex (n.r. iubitul ei) mă roagă și mă ocup, ce să fac? Mi-am găsit o tehnică și mă descurc. Dau acolo repede să nu se prindă dacă e ceva. Îl pun să se îmbrace repede ca să nu vadă cute sau ceva și gata. Merge fentată treaba!”, ne-a mai povestit amuzată artista.

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *