Cine este Diana Dănilă, interpreta personajului Ileana din serialul Clanul. „Bunica mea mi-a spus că nu o să mă mai mărit după această experiență” VIDEO EXCLUSIV

”A fost prima dată pentru mine când practic am îmbrăcat rochia de mireasă”

Actrița Diana Dănilă s-a alăturat distribuției serialui ”Clanul” la finele sezonului trei, în postura personajului Ileana. Răpită de oamenii lui Bebe Măcelaru chiar de la nuntă, a fost salvată de Sofia Tobă, dar s-a îndrăgostit de Sergiu, mâna dreptă a lui Măcelaru. Mai târziu o trădează pe Sofia în favorarea lui Sergiu, în planul Sofiei cu Magda să-l lichideze pe Sergiu. Sezonul 4 începe cu povestea de dragoste a Ilenei cu mâna dreaptă a lui Măcelaru, personaj interpretat de Sergiu Costache. Diana Danilă a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că, deși nu este un personaj principal, rolul pe care îl face în serial este cel mai mare din cariera ei.

Diana Dănilă: ”Știam cu ce se mănâncă meseria asta”

În momentul în care a fost aleasă să joace în serialul ”Clanul” pe Diana Dănilă nu a preocupat-o foarte tare în ce direcție sau cât de amplu este personajul ei, ci a fost motivată de ideea de a face parte din acest proiect și de a juca alături de mari actori români.

”Ileana este destul de controversată un pic. Adică ia tot felul de decizii, a luat tot felul de decizii după cum s-a putut vedea, dar mai încolo rămâne de văzut. Am ajuns să o joc pe Ileana după ce am primit un telefon de la Domnica Cârciumaru care mi-a zis că are un rol pentru mine, mi-a zis despre ce este vorba și am venit. De acolo s-a dezvoltat povestea, mai ales că de la un episod la altul personajul a tot crescut, s-au întâmplat tot felul de evenimente și iată am ajuns și la sezonul 4”, ne-a povestit actrița.

Citește și: Cum a ajuns Lia Bugnar să joace în serialul Clanul. „Mi-am dat o secvență pe care oricare actriță ar fi refuzat-o” VIDEO EXCLUSIV

Cei care urmăresc deja serialul știu despre aparițiile Dianei Dănilă, care, deși nu este personaj principal, este personaj cheie în anumite situații. Astfel că, în scurtele ei apariții, actrița a îmbrăcat straie de călugăriță, rochia de mireasă, dar a și sfârșit cu pistolul în mână. Atfel că, toate scenele au avut un mare impact asupra ei.

”Cred că a fost o experiență destul de ciudățică, mai ales că a fost prima dată pentru mine când practic am îmbrăcat rochia de mireasă și mi-am zis că sper să nu fie cu ghinion și că o să am noroc mai departe. Dar a fost o experiență frumoasă, chiar dacă au fost tot felul de evenimente nefericite, dar m-a simțit bine”, ne-a spus Diana Dănilă despre momentul în care a trebuit să îmbrace rochia de miresă.

Deloc superstițioasă, pentru ea a fost doar costumul unui personaj, însă pentru bunica ei a însemnat mult mai mult să o vadă mireasă înainte de o vedea și în viața reală.

”Eu am luat ca pe un rol, însă bunica mea mi-a spus că nu o să mă mai mărit după această experiență. Aveam voal, era mai scurt, dar îl aveam”, a completat amuzată tânăra.

Diana Dănilă a jucat scene intime alături de Sergiu Costache

La toate acestea s-au adăugat și scene intime, deloc ușoare mai ales pentru o tânăra actriță la început de drum și mai ales pentru un serial de calibrul celui difuzat în fiecare luni la Pro Tv.

”E primul proiect. A fost o experiență compleșitoare pentru mine, eram plină de bucurie și aveam scene în care trebuia să plâng, dar eram atât de entuziasmată că până la urmă m-am mobilizat. A fost o experiență foarte frumoasă. M-au ajutat foarte mult colegii mei, m-ai ales că eu eram foarte emoționată. Într-adevăr era presiune, dar presiunea o puneam eu, nu cei din exterior și nimeni altcineva. Echipa este minunată și a fost foarte frumos”, ne-a povestit actrița.

Spre norocul ei, atât echipa de producție cât și colegii de filmări nu au făcut-o nicio clipă să se simtă inferioară, ci, din contră au ajutat-o și i-au creat un spațiu adecvat pentru a putea filma confortabil scenele de dragoste.

”S-au tras mai multe duble, au fost și prim planuri și atunci a trebuit să repetăm această acțiune mai amplă. Au fost emoții, categoric, dar Sergiu Costache este un partener minunat și atunci a avut grijă de mine să nu mă simt în disconfort, să fie totul ok. Toată echipa a fost acolo să creeze un spațiu cât plăcut, cât mai profesionist, așa că au trecut și emoțiile și ne-am făcut treaba”.

Citește și: Când a luat naștere relația de prietenie dintre Sergiu Costache și Silviu Mircescu, cei doi actori din serialul Clanul: „A fost chimie între noi, dar ne-am mai și certat” VIDEO EXCLUSIV

Mai multe emoții a avut în momentul în care a trebuit să-și anunțe părinții de ipostaze în care o vor vedea pe micul ecran. Mai bine zis, bunica i-a dat cele mai mari bătăi de cap, căci se pare că este cea mai cârcotașă din familie.

”Nu i-am pregătit. Nu le-am zis nimic nici acum, nici în sezonul trecut. A mai fost o mică scenă în care a fost un sărut, au fost niște mici atingeri, dar nu i-am pregătit. I-am sunat și stăteam cu ei în telefon și le spuneam ce urmează. M-am uitat împreună cu tata și a fost ok. Ai mei au fost relaxați. Adică știam cu ce se mănâncă meseria asta, ne așteptam. Bunica a fost mai…”, a spus amuzată actrița.

De altfel, părinții Dianei au fost mereu alături de ea în acest drum și au susținut-o să își urmeze visul, fiind conștient că la pachet vor veni și astfel de situații.

”Ca toți părinții își doresc ce este mai bine pentru copilul lor și m-au susținut chiar dacă poate în sufletul lor știau că o să fie greu, dar știau că asta îmi doresc. Au fost acolo pentru mine de fiecare dată, m-au îndrumat și m-au susținut, mi-au zis că o să fie bine”, a completat Diana Dănilă pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *