Cine este femeia cu care Daniel Onoriu s-a logodit. Nu a divorțat încă de actuala soție, dar a anunțat că se recăsătorește

"Atât eu cât si Onu venim din relații în care partenerii ne-au rănit"
Cine este femeia cu care Daniel Onoriu s-a logodit. Nu a divorțat încă de actuala soție, dar a anunțat că se recăsătorește

Daniel Onoriu și-a refăcut viața la doar câteva luni de când a anunțat despărțirea de Isabela, cea care încă îi este soție în acte. Mai mult decât atât, Daniel Onoriu și noua sa iubită s-au logodit.

Cine este femeia cu care Daniel Onoriu s-a logodit

Daniel Onoriu și-a găsit liniștea în brațele alte femei, după ce a anunțat despărțirea de Isabela Onoriu. De asemenea, acesta a transmis pe rețelele de socializare faptul că s-au logodit, iar fanii fostului pilot de raliuri i-au transmis mesaje cu felicitări. Marilena este de profesie jurnalist.

Chiar dacă nu a divorțat încă de Isabela, Daniel Onoriu face deja planuri de căsătorie alături de Marilena, logodnica sa. Aceasta a publicat pe rețelele de socializare că amândoi vin din relații în care partenerii i-au rănit, disprețuit și batjocorit. Cei doi se declară foarte fericiți împreună, iar Marilena dezvăluit că își pun încrederea în Dumnezeu.

”Pentru toți cei care ne urmăresc și mai ales pentru cei cărora le pasă de noi, vă spun doar că noi ne încredem în Dumnezeu. Atât eu cât si Onu venim din relații în care partenerii ne-au rănit, disprețuit și batjocorit, deși au fost iubirile noastre. Dumnezeu spune celor care Il recunosc că Domn si Mântuitor să ne ridicăm să ne scuturăm de praful trecutului și să pășim triumfal în Numele Lui spre o nouă viață.

Eu si Onu provenim din familii creștine în care Hristos este Domnul. Minciuna nu ne sta pe buze si nici în practică. Iubim sincer și ne dorim oameni simpli, onești si înțelepți în jurul nostru. Vă iubim pe toți si Domnul să vă binecuvânteze fiecare a vieții voastre.”, a scris logodnica lui Daniel Onoriu pe rețelele de socializare.

Daniel și logodnica lui
Daniel și logodnica lui

Isabela, întâlnire întâmplătoare cu Daniel Onoriu și noua lui logodnică

Isabela, care este încă soția lui Daniel Onoriu în acte, a declarat că s-au întâlnit întâmplător în supermarket, toți trei. Ea susține că nu a avut nicio reacție, el fiind ca un străin în fața sa. Tânăra mărturisește că deși Daniel a privit-o destul de mult și ar fi vrut să vorbească cu ea, logodnica lui nu l-ar fi lăsat.

„Ne-am întâlnit întâmplător, sper că întâmplător, la supermarketul la care eu merg de ani de zile. Nu am avut nicio reacție. E ca și când nu a existat vreodată în viața mea. A fost ca și cum am văzut un străin în fața ochilor. Asta a fost tot. Mi-am continuat cumpărăturile. El, într-adevăr, se uita foarte insistent după mine. Chiar voia să vină spre mine, probabil să mă salute. Însă, nu l-a lăsat tipa respectivă, tot îl trăgea spre ea”, a declarat Isabela.

Daniel Onoriu și Isabela s-au căsătorit la începutul anului 2017. La finalul lunii august 2022 fostul pilot de raliuri a anunțat că se despart. Ulterior, în septembrie, Daniel Onoriu i-a cerut iertare public Isabelei, însă tânăra a decis că este un subiect închis din viața ei. Astfel, la scurt timp iată că fostul pilot de raliuri și-a refăcut viața și susține că se va căsători cu Marilena.

Urmăriți EGO.ro și pe
Gina Pistol și-a dorit ca buchetul de mireasă să fie unul foarte simplu
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
De ce să pui sare peste cărbuni când faci grătar, de fapt. Secretul de care...
A pus unt în cafea și a descoperit cel mai tare secret. Numai așa vei...
Suma corectă pentru trădare! Câți bani au primit copiii Andreei Esca pentru a semna cu...
„E mare, nu sunt obișnuită”! Anamaria Prodan, luată de poliție direct din dric: Ce s-a...
Câți BANI costă buchetul de mireasă al Ginei Pistol. Floarea SPECIALĂ pe care o are
Andreea Bălan și Jador au spus adevărul despre relația lor. „Trăiesc din plin…”
Gina Pistol și Smiley au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă! Primele imagini...
De ce a ales Smiley să doarmă la hotel în noaptea de dinaintea nunții. Gina...
Cine a câștigat trofeul Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes 2023
Mireasa Gina Pistol, în 10 poze neretușate, de la nuntă: prețuri, detalii, verighete, buchet, machiaj,...
Cum să urmărești filmele Star Wars în ordine. Unde sunt disponibile online
Ce se întâmplă cu contul de Facebook al utilizatorilor după ce mor. Există mai multe...
5 zodii scapă de chin și de dezamăgiri. Racii vor putea să scape de dezamăgirile...
Situația financiară se îmbunătățește pentru 5 zodii! Scorpionii se vor implica în noi proiecte
Cum și-au făcut apariția socrii Ginei Pistol la nunta vedetei cu Smiley! Mama cântărețului, mai...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *