Cine este femeia pentru care Pique ar fi părăsit-o pe Shakira. Apropiații cuplului fac dezvăluiri incredibile: “Va fi o surpriză pentru Shakira”

Noi detalii despre presupusa iubită a lui Gerard Pique
Cine este femeia pentru care Pique ar fi părăsit-o pe Shakira. Apropiații cuplului fac dezvăluiri incredibile: “Va fi o surpriză pentru Shakira”

Apar tot mai multe zvonuri cu privire la cine ar fi noua iubită a lui Gerard Pique. După mai bine de două luni de când Shakira a anunțat despărțirea, presa din Spania a dezvăluit că ar fi acum partenera de viață a fotbalistului.

Cine este femeia pentru care Pique ar fi părăsit-o pe Shakira

Cele mai multe zvonuri susțin că motivul despărțirii dintre Shakira și Gerard Pique ar fi fost infidelitatea. Potrivit The Sun, actuala iubită a fotbalistului ar fi o tânără de 23 de ani, pe numele Clara.

„Clara Chia Marti este mai mică cu 12 ani și se crede că l-a cunoscut în timp ce lucra la evenimente la compania sa de producție Kosmos. Cei apropiați cuplului spun că se văd de ceva vreme. Aceasta va fi probabil o surpriză pentru Shakira, care are doi copii cu Gerard și a cărei despărțire de fotbalist a fost anunțată în iunie”, scrie thesun.co.uk.

Apropiații lui Gerard Pique ar ști despre noua iubită a fotbalistului

Aceeași publicație susține că apropiații lui Gerard Pique știu despre relația nouă a fotbalistului, însă cu toții au păstrat liniștea. De asemenea, tânăra de 23 de ani și-ar fi șters conturile de pe rețelele de socializare pentru a nu fi găsite fotografii cu ea.

„N-au vorbit despre relația lor, dar cei din jurul lor știu cu toții ce se întâmplă. Apropiații i-au ajutat să păstreze liniștea și s-au șters conturile de socializare ale Clarei, tocmai încât oamenii să nu poată găsi fotografii”, mai scrie sursa citată.

Alte zvonuri spun că despărțirea s-a produs din cauza banilor

La începutul lunii iulie presa din Spania dezvăluia că motivul despărțirii dintre Shakira și Gerard Pique ar fi fost banii. Gerard Pique i-ar fi cerut Shakirei un împrumut destul de mare pentru a face o investiție, dar artista ar fi refuzat să îi ofere acei bani. Părinții ar fi sfătuit-o și ei să nu îl ajute pe tatăl copiilor ei.

”Știu de la o persoană foarte apropiată ei că problemele lor au fost de natură financiară. Shakira a refuzat să îi dea bani, căci nu dorește să amestece banii cu dragostea. Ăsta e și motivul pentru care își țineau socoteala financiară și acasă și totul se împărțea în două”, a spus Roberto Garcia, un apropiat al cuplului.

Tot el a declarat și faptul că Shakira nu ar fi vrut niciodată să se căsătorească cu Gerard Pique, ci doar să fie tatăl copiilor ei.

4.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.