Cine este Gina Bradea, una dintre cele mai urmărite bucătărese din România. Rețele ei sunt foarte apreciate în mediul online

Cine este Gina Bradea, una dintre cele mai urmărite bucătărese din România. Rețele ei sunt foarte apreciate în mediul online

Cine este Gina Bradea, una dintre cele mai urmărite bucătărese din România. Gina Bradea este un adevărat fenomen în mediul online, cu sute de mii de abonați pe canalul de YouTube. Ea le prezintă oamenilor tot felul de rețete, condimentate cu umor, dar și secretele din spatele acestora. Popularitea și-a câștigat-o și prin blogul ei culinar, acolo unde este foarte activă. Iar pe paginile de Facebook și Instagram nu se ferește să poseteze și detalii despre viața ei de familie.

Cine este Gina Bradea, una dintre cele mai urmărite bucătărese din România

În ultimii ani fenomenul cooking-ului a luat amploare și în România, iar în mediul online s-a format o mare comunitate a presoanelor pasionate de gătit. Mulți influenceri din acest domeniu, care își prezintă rețetele pe canalele de social media au un succes uriaș. Oamenii urmăresc cu interes orice postare pentru a afla cele mai delicioase rețete.

Printre bucătarii care se bucură de o apreciere remarcabilă din partea internauților se numără și Gina Bradea.

Femeia în vârstă de 55 de ani are o vastă experiență în bucătărie și s-a arătat dispusă să împărtășească cu urmăritorii ei secretele celor mai delicioase preparate.

Gina Bradea este pasionată de bucătărie de la o vârstă foarte fragedă. A crescut în Galați și provine dintr-o familie în care mama ei este moldoveancă, iar tatăl dobrogean. Deși și-a petrecut copilăria în orașul de pe malul Dunării, simpatica bucătăreasă își aduce aminte cu plăcere de vacanțele la bunici.

Mai târziu, ea a absolvit Colegiul Economic și de Drept Administrativ din Galați, profilul Alimentație Publică. Ulterior, după mai mulți ani, a făcut și o facultate economică, profilul Management General.

I-a plăcut întotdeauna să își perfecționeze cunoștințele, așa că a urmat de-a lungul timpului numeroase cursuri din diverse domenii.

A fost plecată să muncească în Italia cu soțul ei, dar s-au întors în cele din urmă acasă

Viața i-a călăuzit pașii spre mai multe domenii de activitate. A început să lucreze în diverse restaurante, acolo unde făcea de toate, fiind de la ospătar până la bucătar, cofetar sau barman.

Slariul mic a nemulțumit-o însă, așa că a schimbat domeniul și a ajuns să lucreze în aprovizionare pentru o uzină din orașul natal.

Dar nu era suficient pentru ea și familia ei. Așa că împreună cu soțul a plecat în Italia pentru o viață mai bună. Aici a avut mai multe posturi în management, dar în cele din urmă a decis să revină definitiv în România.

În prezent, activitatea ei principală o reprezintă canalul cu rețete culinare „Poftă bună cu Gina Bradea”, precum și conturile de pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu cei care îi apreciază rețetele și sfaturile.

Gina Bradea este pasionată de lectură și muzică clasică, adoră călătoriile și iubește enrom copiii și florile.

Femeia este căsătorită de trei decenii cu Doru, cel despre care spune că, deși acum are părul grizonat, reușete să o amuze la fel de tare ca la începutul relației lor. Cei doi au împreună doi copii, pe Gabi și Diana.

9 28 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.