Cine este iubita lui Cătălin Scărlătescu. Doina Teodoru a povestit cum a cucerit-o celebrul chef de la Antena 1

Doina și Cătălin formează un cuplu de aproximativ un an
Cine este iubita lui Cătălin Scărlătescu. Doina Teodoru a povestit cum a cucerit-o celebrul chef de la Antena 1

Ediția de miercuri seară a emisiunii Chefi la cuțite s-a dovedit a fi una foarte interesantă pentru Cătălin Scărlătescu. Printre concurenți a fost chiar iubita lui, Doina Teodoru, care a vorbit despre cum a cucerit-o celebrul chef.

Cine este iubita lui Cătălin Scărlătescu. „Relația a evoluat incredibil de frumos”

Doina Teodoru are 31 de ani și este o actriță născut în Galați. Ulterior s-a mutat la București pentru a-și urma pasiunea. A câștigat sezonul III al emisiunii iUmor, în anul 2017. De asemenea, a apărut și în câteva filme. Recent a participat alături de Cătălin Scărlătescu la America Express.

Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, a participat la audițiile pe nevăzute și a avut o farfurie foarte atent gândită. Tânăra a dezvăluit că cei din jurul lor susține că împreună sunt o combinație bizară. Cu această ocazie, în fața juraților, Doina Teodoru a dezvăluit cum a cucerit-o chef Cătălin Scărlătescu. Aceasta susține că relația lor a evoluat incredibil de frumos.

„Cei din jur au spus că suntem o combinație cel puțin bizară. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca noi doi să fim împreună. Nici noi nu ne-am fi așteptat să fim împreună (…) Într-adevăr am auzit că a fost un mare crai și asta m-a ținut un pic pe loc, pentru că eu căutam o relație serioasă. Dar a insistat foarte mult, ca să mă asigure că-și dorește ceva serios. Iar relația a evoluat incredibil de frumos. La un moment dat a declarat că el cucerește femeile cu sinceritatea lui și că ultima armă este gătitul. Dacă femeia nu cedează în niciun fel, îi gătește. Eu nu știu ce să-nțeleg, pentru că mie mi-a gătit de la a doua întâlnire, deci presupun că a fost pus în dificultate rău de tot”, a spus Doina Teodoru la Chefi la cuțite.

Cine este iubita lui Cătălin Scărlătescu? Doina Teodoru are 31 de ani
Cine este iubita lui Cătălin Scărlătescu? Doina Teodoru are 31 de ani

Doina Teodoru i-a purtat noroc lui Cătălin Scărlătescu în prima ediția de miercuri

În ediția în care a participat iubita lui, chef Cătălin Scărlătescu a avut mare noroc. După opt ediții în care nu a reușit să iasă învingător în nicio întrecere culinară, cunoscutul chef a câștigat prima amuletă a sezonului 10, Chefi la cuțite. Amuleta îi oferă următorul avantaj lui Cătălin Scărlătescu: „Ai puterea să alegi un interval de 15 minute din probă în care să muți concurenții din celelalte echipe la bancurile adverse. Echipele se vor muta integral, cu excepția Chefilor, care rămân la bancurile lor”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *