Cine este iubita lui Dorian Popa. Ce studii are și din ce face bani Claudia Iosif. Cum arăta înainte de operațiile estetice

Sunt împreună de mai bine de un deceniu

Scris de: Daoud Andra

02 Nov. 2023

Dorian Popa are o relație, de mai bine de 10 ani, cu Claudia Iosif, pe care publicul o cunoaște drept ”Babs”, pentru că așa o alintă artistul. Chiar dacă în ultima vreme nu s-au mai afișat atât de des împreună și au apărut speculații cu privire la faptul că s-ar fi despărțit, se pare că relația lor merge în continuare foarte bine. Cine este iubita lui Dorian Popa, cu ce se ocupă și de ce nu se mai afișează împreună cu el.

Cu ce se ocupă Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa

Dorian Popa și Claudia Iosif formează un cuplu de aproximativ 11 ani. Dacă în primii ani de relație se afișau foarte des împreună, în ultima vreme nu mai postează aproape deloc fotografii de cuplu. Mulți au spus că relația lor ar fi ajuns la final, însă iubita artistului a dezmințit zvonurile.

Claudia Iosif are 40 de ani și este cu 5 ani mai mare decât Dorian Popa. Chiar dacă sunt împreună de peste un deceniu, cei doi nu au făcut pasul decisiv în relație. În urmă cu ceva timp, Babs spunea că nu crede în căsătorie, deși a acceptat cererea lui Dorian, la un moment dat.

Citește și: De ce a plecat Dorian Popa din țară, la scurt timp după ce a fost prins sub influența substanțelor interzise. Cine e femeia care îl însoțește

Partenera lui Dorian Popa are un business cu haine care îi aduce bani frumoși. Claudia Iosif creează ținute atât elegante, cât și sport, pe care le vinde pe internet. Femeia își promovează singură afacerea și pozează în ținutele create în atelierul său. Pe pagina de Instagram @babsatelier, iubita lui Dorian are peste 300.000 de urmăritori.

Cine este iubita lui Dorian Popa. Ce studii are și din ce face bani Claudia Iosif. Cum arăta înainte de operațiile estetice
Claudia Iosif, iubita lui Dorian

Ce studii are Claudia Iosif

Iubita lui Dorian Popa a urmat cursurile Academiei de Studii Economice (ASE) din București. Se pare că noțiunile învățate în timpul facultății și capitalul de imagine câștigat după ce a început să formeze un cuplu cu Dorian au ajutat-o să pună pe picioare propria afacere.

Chiar dacă este o diferență de vârstă de 5 ani între cei doi, acest lucru nu se vede. Claudia Iosif a fost întotdeauna preocupată de felul în care arată și a apelat la diverse intervenții estetice, pentru a obține look-ul dorit. Partenera lui Dorian Popa a recunoscut că s-a lăsat pe mâna medicului estetician pentru a arăta atât de bine.

Citește și: Vedeta cu care s-a iubit Dorian Popa: “Era romantic, venea cu flori”. Nu mulți fani știu de povestea lor

”Da, am operații estetice și sunt de părere că întotdeauna trebuie să faci ceea ce te face pe tine fericită și, dacă vrei să schimbi ceva și-l poți îmbunătăți, de ce nu? Am implanturi mamare de vreo 16 ani. Nu am avut nicio problemă. Nu am de gând să le schimb decât dacă va fi nevoie, dacă se va întâmpla, Doamne, ferește, ceva sau necesită.”, spunea Babs, într-un interviu.

De ce nu se afișează împreună

Chiar dacă amândoi sunt foarte activi în mediul online, Claudia Iosif și Dorian Popa nu se afișează aproape deloc împreună. S-a zvonit, la un moment dat, că nici nu ar mai locui în aceeași casă, însă Babs a dezmințit aceste zvonuri. Bruneta a explicat, în urmă cu ceva timp, și de ce nu mai apare în poze cu iubitul ei.

Citește și: Cum arată casa lui Dorian Popa după renovare. Ce și-a pus în grădină. A vrut o schimbare la 5 ani de când s-a mutat în vila mult visată FOTO

„Afișarea excesivă a unei relații nu aduce nimic bun. Este părerea mea, nu știu dacă este valabil pentru toată lumea, pentru noi nu este ok. Nu ne ascundem, dar nici nu suntem non-stop împreună prin poze, și filmări, fiecare cu treaba lui. Acasă e acasă.”

„Dacă îl urmărești pe Instagram pe Dorian o să vezi că el are temă și este doar el în poze. Și în al doilea rând, eu nu sunt un așa mare fan să mă pozez. Nu e felul meu de femeie. Și fug, sincer. El a înțeles chestia asta și a respectat-o. Eu când fac poze atunci când vreau să-mi prezint hainele sau fac dacă am chef în momentul acela. De obicei nu prea sunt cu pozele.”, a spus Babs, potrivit cancan.ro.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
6 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *