Cine este iubitul Elenei Udrea. Cum a ajuns Adrian Alexandrov şomer de la o afacere de 4 milioane de euro

Elena Udrea și Adrian Alexandrov trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună o fetiță.
Cine este iubitul Elenei Udrea. Cum a ajuns Adrian Alexandrov şomer de la o afacere de 4 milioane de euro

De-a lungul timpului, Adrian Alexandrov a avut mai multe locuri de muncă și o afacere de 4 milioane de euro care însă s-a sfârșit prost pentru el. Acum, partenerul fostului ministru al Turismului nu mai are niciun loc de muncă și se ocupă doar de creșterea fetiței lor.

Cine este iubitul Elenei Udrea. Adrian Alexandrov a ajuns șomer dintr-o afacere de milioane de euro

Între Elena Udrea și Adrian Alexandrov este o diferență de vârstă de 13 ani, însă în ciuda acestui lucru cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, dând peste nas tuturor gurilor rele care s-au grăbit să anunțe că relația lor nu poate rezista în timp. Cei doi au împreună o fetiță, pe Eva Maria, în vârstă de 4 ani, care este bucățică ruptă din părinții ei.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov nu sunt căsătoriți, însă ambii își doresc acest lucru, potrivit Antena Stars. În urmă cu ceva timp, partenerul de viață al fostei parlamentare le-a răspuns celor care cârcoteau vizavi de diferența de vârstă dintre ei.

„Vârsta este un impediment pentru cei care aleg să-și trăiască viața după gurile altora. Nu e o diferenţă de vârstă atât de mare, doar 10-11 ani diferenţă între noi. Eu mă consider un om matur care are ce învăţa de la o femeie ca Elena, pentru că are experienţă de viaţă destul de mare. Ne sprijinim unul pe celălalt.”, susținea, mai demult, Adrian Alexandrov.

Potrivit wowbiz.ro, Adrian Alexandrov, în vârstă de 35  de ani, este din Tulcea și a absolvit London Academy of Media Film and TV Presenter. A cochetat, de asemenea, și cu modellingul, defilând pe podiumuri pentru celebrul designer român Cătălin Botezatu.

Ulterior, partenerul Elenei Udrea s-a angajat ca însoțitor de zbor, însă pentru scurt timp. După ce a renunțat la meseria de însoțitor de zbor, Adrian Alexandrov s-a reprofilat, ajungând să activeze în domeniul imobiliarelor începând cu anul 2017.

Pandemia i-a afectat afacerea

Din această meserie a ajuns să câștige bani frumoși. În 2018, când a cumpărat o franciză de la un important jucător internațional din domeniu imobiliar, a tranzacționat proprietăți în valoare totală de aproximativ 4 milioane de euro, potrivit sursei citate.

În toamna anului trecut, Newsweek semnala faptul că iubitul Elenei Udrea nu mai apărea pe lista brokerilor imobiliari ai agenției, fiind șters inclusiv de pe site-ul companiei. În total, Alexandrov a activat în domeniul imobiliar timp de patru ani, iar în 2020 a înregistrat o cifră de afaceri de doar 10.467 lei, încheind anul cu o ”gaură” de aproape 33.000 de lei.

Elena Udrea condamnată la închisoare cu executare

Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare cu executare, în dosarul Gala Bute. Decizia pronunțată de completul de cinci judecători de la ICCJ, cu majoritate de 4 la 1, este irevocabilă.

Cu puțin timp înainte de pronunțarea sentinței, Elena Udrea a fugit din țară, însă a fost prinsă la vama Kulata din Bulgaria. În prezent, fostul ministrul al Turismului se află tot în țara vecină. După ce va fi extrădată, iubita lui Adrian Alexandrov va ajunge în închisoare, cel mai probabil la penitenciarul Târgșor, fiind singura închisoare de femei din țară.

Urmăriți EGO.ro și pe
Raluca Dumitru, despre cea mai grea emisiune la care participat
5.8 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.