Cine este James Longshore din serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”. Actorul a jucat cu nume mari de la Hollywood

Serialul de comedie romantică „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, difuzat la Antena 1, îl are în distribuție și pe James Longshore, un actor din New York care a dat visul american pe…România.

James Longshore a dat America pe România

Vineri, 8 decembrie 2023, de la ora 20.30, James Longshore va putea fi urmărit de telespectatori cum interpretează rolul lui Mr. Johnson, un investitor străin, în serialul românesc difuzat pe Antena 1 și Antena Play. Actorul a apărut pentru prima dată în toamna acestui an, iar acum fanii serialului îl vor vedea pentru a doua oară.

„E foarte mișto să mă reîntâlnesc cu gașca serialului fiindcă ne distrăm împreună și, bineințeles, îmi place profesionalismul de care dă dovadă pe platourile de filmare. Cu protagonistul serialului, Matei Negrescu am o relație apropiată, există o chimie profesională care a început înaintea serialului fiindcă el este unul dintre absolvenții primului programul de actorie în limba engleză din România pe care l-am lansat și coordonat în 2012. Și nu în ultimul rând, îi sunt recunoscător Ruxandrei Ion care mi-a oferit încă o șansă de a face parte din această minunată echipă”, a declarat James Longshore.

Este actor în serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”

Totuși, nu este prima dată când îl vedem pe actorul american James Longshore într-un serial de televiziune românesc. În urmă cu 11 ani, acesta a jucat alături de Florin Călinescu în sitcom-ul „Tanti Florica”, difuzat la PROTV, și în serialul „Povești De Familie” de la Antena 1, în 2022.

„Trăiesc în România încă din anul 2011 și sunt căsătorit cu o fată frumoasă româncă. Înainte să mă mut aici, trebuie să recunosc că nu știam nimic despre această țară superbă. Iubesc România și ceea ce îmi place cel mai mult sunt peisajele sale naturale, cât și arhitecturale, istoria ei și…vampirii. Ador piețele din București, cele volante și, în special, piața Matache. Ah, să știți că sunt într-un proces de a învăța a spune glume în limba română” a mărturisit James.

A jucat cu vedete de la Hollywood

James Longshore este un nume tot mai prezent în genericul producțiilor cinematografice atât din România, cât și din străinătate. Crescut în metropola New York, el a absolvit Școala de film din Los Angeles, iar acum locuiește în România.

Actorul a jucat în filme alături de nume mari de la Hollywwod și nominalizate la premiul Oscar, precum Vanessa Kirby. În 2024 îl poți urmări în cinematografe alături de legendarul actor John Malkovich în filmul „Cravata Galbenă”, în regia lui Serge Ioan Celebidachi.

Peliculele în care a jucat actorul american James Longshore (The Emigrants, The World To Come, Diaz, Don’t Clean Up this Blood, Trip in Paris) au fost premiate la festivaluri prestigioase, precum Berlinale, Biennale, Cannes, Sundance sau San Sebastian.

Pe lângă cariera în industria cinematografică, James Longshore susține spectacole de stand-up comedy atât în România, cât și în străinătate și este scriitor. În prezent, acesta lucrează la două romane pe care intenționează să le publice anul viitor.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *