Cine este Mădălina Mihai, câștigătoarea iUmor – sezonul 16. A obținut marele premiu în valoare de 20.000 de euro

Ce va face cu banii

Scris de: Daoud Andra

27 May. 2024

Sezonul cu numărul 16 al emisiunii iUmor a ajuns la final. Duminică, 26 mai, emisiunea și-a anunțat câștigătorul, în urma votului publicului. Cine este Mădălina Mihai, concurenta care a plecat acasă cu premiul de 20.000 de euro la finalul serii.

Mădălina Mihai a câștigat iUmor sezonul 16

Cea mai longevivă emisiune de umor și-a anunțat câștigătorul duminică seara. În finală au intrat nouă concurenți, care au încercat să convingă publicul să le acorde votul. Paul Szabo, Edi Rădoiu, Mădălina Mihai, Roxana Chiperi, Daniele și Naimana, doamna Gicuța, Alina și Cristin Tomi, Sașa Pânzaru și Ansamblul Libelula au prezentat numerele pregătite pentru mare finală, pe scena iUmor.

Mădălina Mihai a avut o prestație de comedie ce a cucerit publicul, care a votat-o masiv și a făcut-o câștigătoarea sezonului cu numărul 16. Originară din Lipova, județul Timiș, Mădălina locuiește în prezent în București, fiind studentă la UNATC. Colaborează deja cu Teatrul Municipal Bacovia și Arca, iar acum s-a făcut remarcată și în televiziune.

Vezi și: Ana Maria Calița nu a fost susținută de părinți pentru a merge la iUmor: „O să te faci de râs!” VIDEO EXCLUSIV

Încă de la preselecții, concurenta a atras atenția juriului cu numărul ei de umor. Pentru finală, a pregătit un număr care a provocat hohote de râs în sală și care i-a adus premiul cel mare.

Mădălina Mihai a venit în finală iUmor cu un număr de stand-up comedy

Ce va face cu banii din premiu

La jurizare, Mădălina a primit patru voturi din partea juriului și a trecut mai departe la votul publicului. Nu doar numărul ei de umor din finală a fost pe placul juraților, ci și ținuta aleasă, pentru care Delia a complimentat-o.

”O duce capul, are imaginație. Nu se plictisește omul. Știi că te ascultă. Ai un debit verbal și o chestie așa de nu te plictisești”, a spus Cătălin Bordea.

”Ne place ticul ăsta. Ești foarte simpatică, ești foarte talentată. Ești foarte sigură pe tine, nu ți-am simțit emoțiile în seara asta și ador sacoul”, a punctat Delia.

”Nu știu ce să fac”, a mărturisit Cheloo.

”Când nu suntem siguri, trimitem la votul publicului”, a răspuns Delia.

Vezi și: Decizia dată de instanță în procesul dintre Mihai Bendeac și Antena 1. Ce s-a anunțat, la un an de când actorul a părăsit iUmor

În momentul în care Cuza și Emi au anunțat câștigătorul, Mădălina Mihai a fost copleșită de emoții și de entuziasm. Câștigătoarea iUmor a ținut să mulțumească publicului și juriului și a spus și ce va face cu premiul în bani.

”Mulțumesc, mulțumesc tuturor! Mulțumesc juriului, mulțumesc publicului care m-a votat, îmi iau motocicletă și ne dăm”, a spus câștigătoarea iUmor.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Kate Middleton, ravisantă la prima apariție publică după diagnosticul de cancer
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *