Ana Maria Calița nu a fost susținută de părinți pentru a merge la iUmor: „O să te faci de râs!” VIDEO EXCLUSIV

Ce i-au zis înainte de a participa

Ana Maria Calița a cucerit pe toată lumea în sezonul 4 iUmor, pe care l-a și câștigat. Cu toate acestea, părinții nu au susținut-o atunci când a venit vorba despre participarea în faimoasa emisiune. În exclusivitate pentru Ego.ro, ea ne-a dezvăluit ce i-au spus cei care i-au dat viață în momentul în care s-a decis să apară pe micile ecrane.

Ana Maria Calița, despre ce îi ziceau părinții înainte de a merge la iUmor

Ana Maria Calița se uită la diverse videoclip-uri cu ea în acest moment, însă recunoaște că, la început, nu dorea să își audă vocea:

“Sunt genul narcisist, îmi place să mă văd foarte mult! La început, într-adevăr, eram foarte stresată! Am venit cu un bagaj din copilărie, credeam că totul este nasol așa că nu voiam să îmi aud vocea! Acum îmi place și mă uit la mine. Mă uit și la momentele de la iUmor, iar la anumite glume spun: “Mamă, cât de tare am fost aici!”. Apoi, dacă văd un comentariu răutăcios la vreun videoclip spun: “Ești fraier! Uite cât de mișto am fost!”.”

De ce nu au susținut-o părinții

Ana Maria Calița a reușit să câștige sezonul 4 iUmor. Mulți au apreciat, de-a lungul timpului, glumele pe care aceasta le-a avut în emisiune sau la diferite show-uri de Stand-Up Comedy. Totuși, ea ne-a mărturisit că părinții au sfătuit-o să nu meargă și nu au fost de acord nici când a ales să urmeze Facultatea de Teatru:

“Îmi plăcea să cânt și mama îmi zicea mereu: “Nu mai cânta! Cânți groaznic, ai o voce oribilă!”. Când mă pregăteam pentru admiterea la teatru am făcut pregătire cu profesoara mea de muzică din liceu. Ea îmi zicea că sunt foarte bine, aveam tot timpul 10 la muzică. Mama îi spunea: “Vai, Rodica! Nu se poate, cântă oribil!”.

Îmi ziceau ai mei: “Unde te duci la actorie? O să mori de foame! Unde te duci la iUmor? O să te faci de râs!”. Acestea au fost încurajările mele, deci nu aveam cum să am mare încredere în mine, dar am lucrat la asta! Dacă vede mama o să zică: “Nu e adevărat!”. Așa a fost initial!

După ce am câștigat s-au mândrit, dar înainte să apar se gândeau la ce o să zică satul! Eu vin dintr-un oraș mic, se știe cum e! Sunt foarte mulți oameni care au același nume de familie ca al meu și mi-au scris că suntem rude. Brusc mi-am descoperit rudele! Le-am zis că nu m-am dus la iUmor să îmi găsesc rudele, că mă duceam la Surprize, surprize dacă voiam asta!”

Citește și Ana Maria Calița, despre bărbații care încearcă să o cucerească la show-urile sale: “Vrei să mă cucerești și mă pui să îți dau bilet la mine la spectacol? Măcar plătește biletul!” VIDEO EXCLUSIV

Ce sfat are

Mai mult, Ana Maria Calița i-a sfătuit pe toți să își urmeze visul, fără să țină cont de părerile celor din jur. Aceasta a punctat că încă de la o vârstă fragedă și-a dorit să fie pe scenă:

“Nu mai știu cine a zis asta, dar știu că am postat la un moment dat! Să nu lași pe absolut nimeni să îți spună că nu poți să faci ceva! Chiar cred că trebuie să te duci!

Nu contează ce spun părinții, ce frici ai, trebuie să te duci să îți urmezi visul! Eu cred că acesta a fost visul meu, să fiu pe scenă! Mama mi-a zis că la 6 ani i-am spus că vreau să fiu pe scenă, să vină oamenii cu flori la mine!”

Citește și Ana Maria Calița, câștigătoarea sezonului 4 iUmor, despre plecarea lui Mihai Bendeac din emisiune: “Parcă și-a pierdut puțin din farmec” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul TRIST al momentului despre Kate Middleton! Toţi aşteptau o veste bună, dar nu a...
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Mai îndrăgostită ca oricând! Ce a dezvăluit Lidia Buble despre relația cu omul de afaceri...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *