Motivul pentru care prietenii Anei Maria Calița se tem de ea: ”Le este frică!”. Ce pățește după apariția la iUmor VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre glumele de la iUmor

Ana Maria Calița este cunoscută pentru glumele spumoase pe care le face, mai ales după ce a câștigat sezonul 4 de la iUmor. Totuși, actrița ne-a recunoscut, în exclusivitate pentru Ego.ro, că au existat persoane, de-a lungul timpului, care s-au supărat, crezând că aceasta face referire la ele. Ba chiar, ea a fost contactată și de foști iubiți pentru a da explicații.

Ana Maria Calița, despre glumele pe care le face în show-urile de Stand-Up Comedy

Ana Maria Calița a recunoscut că se inspiră din poveștile prietenelor sale, însă nu le spune atunci când transformă momentele amuzante în glume. Totuși, deși aceasta preferă să nu dea nume atunci când se află la un show de Stand-Up Comedy, au existat persoane care s-au supărat, de-a lungul timpului, crezând că aceasta face referire la ele:

“Eu sunt răutăcioasă și nu le cer acordul pentru că nu le folosesc numele! Este o situație pe care o poți întâlni în foarte multe locuri! De ce să îți cer acordul ca să vorbesc despre situația ta? Până la urmă, eu o transform în glumă! Am mulți prieteni care îmi spun: “Știi, să îmi dai jumătate din bani pentru că ai folosit gluma respectivă!”.

Le zic: “Nu, gluma eu am făcut-o! Faptul că am muncit și am fost deșteaptă ca să duc asta mai departe mi se datorează, deci toți banii la mine, îmi pare rău! Un suc pot să îți dau!”. Direct nu m-am certat cu persoana respectivă, dar s-a supărat o colegă din generală!

Am avut niște glume la iUmor, când povesteam despre colega mea, deșteapta clasei. Ea s-a regăsit în glumele respective, cu toate că era o chestie generală! Nu avea nicio legătură, nici măcar nu avea aceeași situație, pur și simplu i s-a părut că este despre ea!”

Prin ce situații a trecut cu foștii iubiți

Ba chiar, Ana Maria Calița a explicat că foștii iubiți s-au sesizat în momentul în care au crezut că aceasta face anumite glume despre ei. Totuși, câștigătoarea sezonului 4 de la iUmor le-a explicat că situațiile pe care le expune în show-urile de Stand-Up Comedy nu ar trebui să enerveze pe nimeni:

“Și un fost s-a supărat, a făcut un videoclip pe Internet. Mi-a zis cineva, noi ne avem la block! A zis: “Fosta mea a vorbit la iUmor despre mine!”. Mă gândeam: “Nu ți-a dat nimeni numele, doar tu te bagi în seamă! Nu a zis nimeni cum te cheamă!”. Nu m-a contactat, nu l-am contactat!

Mie nici nu îmi pasă! Nu mă interesează nici de fata aia, nici de nimeni care se regăsește în glumele mele și spune: “Este despre mine!”. Mi-a mai scris un fost, când am făcut alte glume. Era primul meu iubit și mi-a zis: “Aoleu, asta este părerea ta despre mine?”. I-am explicat: “Sunt niște glume! Au trecut atâția ani, de asta mi-ai scris acum? Calmează-te!”.”

Citește și Ana Maria Calița, despre bărbații care încearcă să o cucerească la show-urile sale: “Vrei să mă cucerești și mă pui să îți dau bilet la mine la spectacol? Măcar plătește biletul!” VIDEO EXCLUSIV

De ce se tem oamenii care nu o cunosc de multă vreme

De asemenea, Ana Maria Caliță ne-a mărturisit că există oameni în viața ei care se tem că aceasta o să vorbească de anumite situații în timpul show-urilor de Stand-Up Comedy:

“Ba da! Le este frică! Nu doar bărbații, ci și oamenii pe care nu îi cunosc de foarte mult timp! Îmi zic: “Aoleu, să nu faci glume despre mine!”. Oamenii au această teamă, dar este și adevărat, căci de obicei fac glume!”

Citește și Ana Maria Calița, câștigătoarea sezonului 4 iUmor, despre plecarea lui Mihai Bendeac din emisiune: “Parcă și-a pierdut puțin din farmec” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *