Cine este Malvina Cservenschi, designerul de bijuterii purtate de Carmen Iohannis. Are o avere impresionantă

Una dintre cele mai frumoase vedete din showbizul românesc este Malvina Cservenschi, fostă prezentatoare TV, în prezent designer de bijuterii. Nu multă lume știe că accesoriile create de ea sunt purtate și de Carmen Iohannis, Prima Doamnă a României.

Cine este Malvina Cservenschi, de fapt

În urmă cu 15 ani, Malvina Cservenschi a renunțat la televiziune pentru afaceri. Aceasta a tras lozul câștigător deoarece firma de bijuterii îi aduce un profit considerabil. Printre fanele ei se numără și soția președintelui Klaus Iohannis.

Aceasta s-a născut la Hunedoara, la 16 octombrie 1979, și are o soră. Părinții săi au locuit mai mult de 10 ani în SUA, apoi s-au stabilit în Anglia. Malvina a terminat Colegiul „Traina” din Drobeta-Turnu Severin, iar în 2002 a absolvit Facultatea de Litere și Limbi Străine „Spiru Haret”. Are două mastere, unul în Comunicare și altul în Politici Publice și Integrări Europene.

A lucrat la TVR

Malvina Cservenschi (44 de ani) a lucrat la TVR ca prezentatoare, dar a renunțat la televiziune pentru a-și încerca norocul în afaceri. Extrem de ambițioasă și talentată, aceasta a demonstrat că poate fi o antreprenoare de succes.

„Mi-am dorit propria afacere, să fiu propriul manager, să am libertatea de a-mi coordona viaţa profesională. Am vrut să creez un produs care să nu mai existe pe piaţa românească, care să aibă o poveste şi un mesaj direct adresat oamenilor. De asemenea, am vrut să pornesc un buiness fără o investiţie semnificativă, dar care să aducă o anume plus valoare în viaţa celor din jurul meu. (…)

Ideea de business s-a dovedit a fi chiar la mâna mea. Am realizat doua brăţări pe care le-am lăsat într-o cutie în atelierul prietenei mele, designerul Andreea Constantin. Cele două şnururi şi pandative nu erau branduite, nu era împachetate, însă au fost imediat remarcate. În acea seară, s-au vândut primele două brăţări Malvensky şi m-am convins de reacţia autentică a celor care primesc sau poartă această brăţară simplă, dar semnificativă. Între timp, afacerea s-a dezvoltat şi de la două brăţări a ajuns la două colecţîi şi la o întreagă echipă”, spune Malvina într-un interviu.

Ce profit are din afacerea cu bijuterii

Cu timpul, brandul de bijuterii Malvensky a devenit celebru, aducându-i afaceristei sume mari în conturi: peste jumătate de milion de euro anual.

„M-am îmbogățit în primul rând la figurat, cu o echipă minunată, cu cunoștințe extraordinare despre ce înseamnă să conduci un business, cum să tratezi clienții. Vânzările cresc, evident, colecțiile cresc, cheltuielile cresc”, a mărturisit ea.

De altfel, în vara anului 2023, la o ceremonie în Germania, Carmen Iohannis a purtat bijuterii din colecția Malvensky Grace Diamonds. Atunci, președintelui Klaus Iohannis i s-a decernat Premiul Civic German, conferit de Fundația Civică Bad Harzburg. Ceremonia s-a ținut la Castelul Benrath din Düsseldorf.

În imaginile promoționale ale companiei Malvensky Corporation, Prima Doamnă apare cu două bijuterii: un inel Monte Carlo, din aur alb de 18 kt, cu diamante albe, de 12.500 de lei, și un colier Monaco, din aur alb de 18 kt, cu diamante albe, de 48.000 de lei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Doar 2 din 10 găsesc umbrela ascunsă printre struți în 6 secunde. Tu te numeri...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Mircea Geoană nici nu și-a depus candidatura, dar caraghiosul grăsuț a intrat în scenă. Penibilul...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Horoscop săptămânal 20-26 Mai 2024. Dragoste, Sănătate și Bani
Horoscop Iunie 2024: Surprize pentru bani, sănătate și dragoste
6 zodii trăiesc o zi de neuitat, încununată de succes și realizări sub strălucirea stelelor...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Carmen Grebenișan și Alex Militaru, discuții despre partaj după anunțul divorțului. Ce a dezvăluit vedeta:...
Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie?...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *