Cine este mama copilului lui Victor Cornea. De necrezut ce a ieșit la iveală despre iubitul Andreei Bălan

Secrete din trecutul lui Victor Cornea
Cine este mama copilului lui Victor Cornea. De necrezut ce a ieșit la iveală despre iubitul Andreei Bălan

Tenismenul Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan, are un copil dintr-o relație anterioară. Sportivul este tatăl unui băiețel de 10 ani, pe nume Luca. Micuțul a fost prezentat la petrecerea organizată de artistă pentru fiica ei cea mare, Ella. Dar cine este mama băiatului?

Cine este mama copilului lui Victor Cornea

Andreea Bălan și Victor Cornea sunt împreună de câteva luni bune, dar abia acum a ieșit la iveală faptul că sportivul este părinte. Tenismenul de 30 de ani are un copil dintr-o relație anterioară. El nu a vorbit niciodată în public despre fiul său. Luca are 10 ani și a fost prezent la ziua de naștere a fetiței Andreei Bălan.

Citește și: Cum a fost surprins Victor Cornea, acasă la Andreea Bălan, alături de fiicele ei. Fanii au rămas uimiți să vadă asta FOTO

Recent, Victor Cornea a făcut dezvăluiri despre care care l-a făcut tată la o vârstă fragedă, mărturisind că are o relație foarte bună cu mama băiețelului său. Conform Cancan.ro, tenismenul a recunoscut că era mult mai tânăr atunci când a devenit tată. La vremea respectivă, el a a fost nevoit să plece în Statele Unite ale Americii, iar cel mic a rămas în grija mamei.

„Am o relație foarte bună cu el, cu copilul meu, Luca, dar și cu mama lui, Irina, o fată pe care am cunoscut-o cu ceva vreme în urmă, pe când eram mult mai tânăr. Irina este bucureșteancă și am avut o poveste frumoasă de dragoste, cândva. Așa a fost situația atunci, eu am stat mult timp în Statele Unite în acea perioadă… Am avut o relație bună, dar am decis să o luăm fiecare pe drumul lui, cu propria lui carieră!, a declarat Victor Cornea pentru sursa citată mai sus.

Luca nu joacă tenis ca tatăl său

Iubitul Andreei Bălan a mărturisit băiețelul lui are cu totul altă pasiune. Luca joacă fotbal încă de la o vârstă fragedă, iar tatăl său îl susține îndeaproape.

Luca are 10 ani, este clasa a V-a și stă cu mama lui în București și ales să joace fotbal, iar nu tenisul de câmp, după modelul meu. Nu l-am constrâns, ba chiar l-am ajutat să se înscrie la Dinamo, la o grupă de copii, un club la care de altfel activez și eu. Vă asigur că mă înțeleg foarte bine cu băiatul meu, nici vorbă de a-mi uita de îndatoririle ce-mi revin., a mai mărturisit Victor Cornea.

Citește și: Anunțul făcut de Andreea Bălan, după 4 luni de relație cu Victor Cornea. Nu se aștepta nimeni la asta

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
8.6 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *