Cum a fost surprins Victor Cornea, acasă la Andreea Bălan, alături de fiicele ei. Fanii au rămas uimiți să vadă asta FOTO

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de câteva luni

De luni bune, Andreea Bălan și-a găsit liniștea în brațele tenismenului Victor Cornea. Cei doi sunt de nedespărțit, iar sportivul pare că s-a integrat rapid în familia solistei. Weekend-ul trecut, Andreea Bălan a aniversat ziua de naștere a Ellei, fetița sa cea mare. De la petrecerea nu putea lipsi partenerul ei de viață, care s-a distrat de minune alături de fiicele artistei. Iată imaginile emoționante!

Victor Cornea, nedezlipit de fiicele Andreei Bălan

În weekend, Andreea Bălan a organizat petrecerea aniversară pentru fiica cea mare, Ella. Cântăreața a organizat un mare party acasă, în avans. Peste câteva zile, micuța va împlini 7 ani. Pe rețelele de socializare, jurata de la ‘Te cunosc de undeva’ a publicat mai multe imagini de la petrecere. În fotografiile respective, interpreta l-a surprins și pe iubitul ei într-o ipostază adorabilă în compania micuțelor sale.

Victor Cornea face acum parte din familia solistei, iar fiicele ei sunt de-a dreptul topite după tânărul tenismen. Într-un video de pe Instagram, sportivul le ține în brațe pe Ella și pe Clara și o pupă pe obraz pe fata cea mare. Aceasta este dovada că tenismenul are o legătură strânsă cu cele două fetițe.

Citește și: Ce planuri de viitor au de fapt Andreea Bălan și Victor Cornea. Îndrăgostiții au dat tot din casă, ce au spus despre o posibilă căsătorie

„Nouă ne place să facem petrecerile acasă și chiar acum e work în progress. Se face decorul. Ia uitați ce frumos este, măsuța este gata, mai avem puțin la decor și abia așteptăm să vină invitații. O să fie super party, ca de obicei”, a spus Andreea Bălan, într-un videoclip postat pe Instagram.

Citește și: Ce i s-a întâmplat Andreei Bălan în casa părinților lui Victor Cornea: “Am avut un șoc”. Mărturisirea neașteptată a artistei

Ce planuri de viitor au solista și tenismenul

Andreea Bălan (39 de ani) și Victor Cornea (30 de ani) formează un cuplu de câteva luni bune. Solista a confirmat că se iubește cu tenismenul chiar de ziua sa de naștere, după ce a publicat pe conturile sale sociale o serie de fotografii în care apare alături de sportiv. Deși se iubesc enorm, cântăreața nu se grăbește să se mai mărite din nou.

„Ne asemănăm din foarte multe privințe, atât spirituale, cât și ca stil de viață. Suntem ambii extrem de ambițioși, disciplinați și dornici să ne îndeplinim visurile.”, a declarat Andreea Bălan pentru revista Viva!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *