Cine este Marina Meleșcanu, soția omului de afaceri Peter Imre. Ce meserie are și ce avere uriașă deține

Marina Meleșcanu și Peter Imre s-au căsătorit în 2006
Cine este Marina Meleșcanu, soția omului de afaceri Peter Imre. Ce meserie are și ce avere uriașă deține

Peter Imre s-a stins din viață vineri, pe 1 iulie, după o lungă luptă cu cancerul. Afaceristul a murit într-o clinică din București, la vârsta de 60 de ani. Cine este Marina Meleșcanu, soția lui Peter Imre.

Cine este Marina Meleșcanu, soția lui Peter Imre. Afaceristul a murit la vârsta de 60 de ani

Marina, soția lui Peter Imre, este fiica lui Teodor Meleșcanu. Marina Meleșcanu este un cunoscut medic stomatolog. Este și cadrul didactic la Facultatea de Medicină Dentară din București. Aceasta a fost ghidată în cariera de sa către părinți dar și de către marea profesoară Ana Aslan.

Marina Meleșcanu a făcut liceul în Elveția, dar a susținut examenul de bacalaureat în București. În 1998 a terminat Facultatea de Medicină Dentară și în 2005 a susținut cu succes teza de doctorat.

„Recunosc că am fost tentată de televiziune, jurnalism, după modelul mamei mele. Uneori, și politica m-a tentat, după modelul tatălui. Totuși am ales să urmez sfatul doamnei doctor Aslan(n.r. Ana Aslan), pentru că pe mine mă reprezintă mai bine. Și, în fiecare zi care a urmat, m-am convins că am făcut alegerea care mi se potrivește perfect. Carierele părinților sunt ale lor, îi definesc și împlinesc pe ei, însă fiecare trebuie să-și găsească drumul propriu în care să-și poată exprima măsura propriei valori”, spunea Marina Meleșcanu în 2019.

Cine a fost Peter Imre

Peter Imre s-a născut pe data de 27 februarie 1962 într-o familie de medici. A plecat o perioadă în străinătate în prima tinerețe, dar s-a întors în 1991 în România coordonând mai multe afaceri. Problemele de sănătate au început încă din jurul vârstei de 20 de ani, când a fost diagnosticat cu cancer. După o perioadă de chimioterapie Peter Imre a scăpat de boala gravă.

„Am stat un an internat și am avut certitudinea că mă voi vindeca(…) Am făcut chimioterapie, a fost un moment greu pentru că, în urma cu un sfert de secol, (n.r. interviul a fost acordat în 2007) oncologia nu era așa de dezvoltată, iar oamenii mureau lângă mine precum muștele”, spunea Peter Imre.

A fost cunoscut drept un afacerist de succes, cu o pasiune pentru mașini, dar și pentru femeile celebre din showbiz cu care a avut relații.

Femei celebre cu care s-a iubit Peter Imre

Peter Imre a avut o relație cu Corina Dănilă înainte de a o cunoaște pe soția sa, Marina Meleșcanu. În 2010 paparazzii l-au surprins cu Adriana Săftoiu și s-a spus atunci că ar fi avut o relație extraconjugală cu aceasta.

Prima poveste de dragoste a lui Peter Imre a avut parte și de o dramă, atunci când el avea 19 ani și a fost diagnosticat cu cancer. Tot atunci, iubita lui rămăsese însărcinată.

„A devenit mama copilului meu înainte să ne căsătorim. Tocmai fusesem diagnosticat cu o boală incurabilă, cancer, și mi se spusese că nu pot să am copii. Și chiar atunci femeia aceasta mi-a spus că voi fi tată! Dumnezeu știe ce face și trebuie lăsat să facă ceea ce trebuie. Sigur că, de atunci, medicina a evoluat, boală nu a mai fost ceea ce părea să fie, dar atunci, părinții mei au rugat-o pe Lacrima să lase copilul, cu atât mai mult cu cât eu aveam doar 19 ani și mi se spunea că voi muri în câțiva ani”, a povestit Peter Imre pentru revista Tango.

Peter Imre și Marina Meleșcanu s-au căsătorit în toamna anului 2006. Recent s-a aflat că Marina are o avere colosală: mai multe terenuri și apartamente în București și în Ilfov, o parte dintre ele fiind moștenite sau dobândite alături de Peter Imre. De asemenea, în declarația sa de avere se regăsesc bijuterii de 40 000 de euro, dar și o colecție de artă în valoare de 62 000 de euro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
7.1 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *