Peter Imre, viața și cariera. Cunoscutul om de afaceri a murit la 60 de ani. De ce boală suferea

Peter Imre a murit la vârsta de 60 de ani după o lungă suferință.
Peter Imre, viața și cariera. Cunoscutul om de afaceri a murit la 60 de ani. De ce boală suferea

Conscutul om de afaceri Peter Imre a murit, vineri seara, într-o clinică din București, după o lungă și grea luptă cu cancerul, la vârsta de 60 de ani. A avut o viață plină de suișuri și coborâșuri, dar a intrat adesea și în atenția presei tabloide prin relațiile pe care le-a avut cu femei celebre din showbiz-ul românesc.

Peter Imre, viața și cariera. Afaceristul a murit la 60 de ani

Peter Imre şi-a început cariera în anul 1985, la Hertz Rent-A-Car Budapesta, conform adevarul.ro. Din 1988 până în 1997, a lucrat pentru Phillip Morris, pe postul de consultant de marketing. Au urmat, apoi, cinci ani în care a deţinut funcţii de conducere la Kraft Jacobs Suchard, filialele din România şi Austria.

În 1998 până în 2009, a ocupat funcția de director Corporate Phillips Morris România şi Bulgaria. În 2010, a fost numit director general la Adevărul Holding.

Miliardar, excentric, omul de afaceri avea o pasiune pentru mașinile scumpe, dar și pentru femeile frumoase.

A fost diagnosticat cu cancer prima dată când nu împlinise 20 de ani

Peter Imre a fost diagnosticat cu cancer prima dată pe vremea când era foarte tânăr, înainte de a împlini 20 de ani. În aceeași perioadă, însă, partenera sa de atunci i-a dat vestea că este însărcinată, lucru care l-a umplut de bucurie pe fostul om de afaceri.

„A devenit mama copilului meu înainte să ne căsătorim. Tocmai fusesem diagnosticat cu o boală incurabilă, cancer, și mi se spusese că nu pot să am copii. Și chiar atunci femeia aceasta mi-a spus că voi fi tată! Dumnezeu știe ce face și trebuie lăsat să facă ceea ce trebuie. Sigur că, de atunci, medicina a evoluat, boală nu a mai fost ceea ce părea să fie, dar atunci, părinții mei au rugat-o pe Lacrima să lase copilul, cu atât mai mult cu cât eu aveam doar 19 ani și mi se spunea că voi muri în câțiva ani”, a povestit Peter Imre pentru publicația Tango, în 2007.

Peter Imre mărturisea atunci că băiatul lui este cel mai bun prieten al său și că nu există pe lume o altă persoană cu care să se înțeleagă mai bine.

„De la 8 ani suntem împreună, ne facem toate vacanțele împreună. E o relație senzațională. Dintre toate relațiile din lumea aceasta, pe cea mai bună o am cu fiul meu. Dar e și cea mai tensionată. Copilul nostru e cu mine, la București, e prietenul meu”, spunea afaceristul.

S-a iubit cu Corina Dănilă

Viața personală a celebrului fost om de afaceri a fost însă una tumultoasă. De-a lungul vieții, Peter Imre s-a iubit și cu femei celebre din România. , Înainte de a se căsători, el a avut o relație cu actrița și prezentatoarea TV Corina Dănilă, potrivit Impact.ro.

Cei doi au fost împreună la începutul anilor 2000, iar povestea lor de dragoste a ținut primele pagini ale tabloidelor, la vremea respectivă. Relația lor nu s-a oficializat însă, cu toate că ziarele scriau că cei doi ar urma să se căsătorească, după ce fostul afacerist i-ar fi oferit Corinei Dănilă inelul de logodnă. Peter Imre a dat însă cărțile pe față și a povestit despre ce a fost vorba.

„A fost un gest menit să marcheze un moment foarte important pentru ea. N-a fost în văzul lumii, pentru că inelul a fost bine ascuns, nevăzut de ochii lumii. Ulterior, în momentul în care Corina a fost întrebată de presă ce-a primit de la Peter, a spus că a primit un inel. Dar nu a fost o cerere în căsătorie”, declara, în urmă cu ceva timp, afaceristul.

Peter Imre avea să ofere inelul de logodnă câțiva ani mai târziu, însă nu Corinei Dănilă, ci Marinei Meleșcanu, fiica fostului ministru de Externe, Teodor Meleșcanu. Cei doi s-au căsătorit în anul 2006 și au rămas împreună până în ziua în care afaceristul s-a stins. Cea care i-a devenit soție în urmă cu 16 ani este medic stomatolog și predă la Facultatea de Medicină Dentară din București.

Acuzat că și-ar fi înșelat soția

În 2010, Peter Imre a intrat din nou în vizorul presei tabloide, după ce a fost surprins în câteva rânduri de paparazzi alături de Adrian Săftoiu, fie în timp ce luau masa, fie când ieșeau pe rând dintr-un bloc din zona Aviației.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
8.6 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *