Cine este Mirela Retegan. Omul din spatele fenomenului Gașca Zurli dezvăluie cum a dezvoltat proiectul de succes VIDEO EXCLUSIV

În ediția cu numărul 37 a emisiunii Ego Life, Dana Săvuică le are ca invitate pe Mirela Retegan și Ela Crăciun
Cine este Mirela Retegan. Omul din spatele fenomenului Gașca Zurli dezvăluie cum a dezvoltat proiectul de succes VIDEO EXCLUSIV

Mirela Retegan este fondatoarea fenomenului „Gașca Zurli”. A început acest proiect în urmă cu 16 ani, într-un moment greu al vieții sale, atunci când se despărțise recent de soțul ei. Rămasă singură cu un copil, având o situație materială deloc ușoară, Mirela Retegan a fost nevoită să privească spre viitor cu încredere și optimism. Iar visul pe care și-l creionase pe un caiet studențesc a devenit acum un adevărat fenomen național.

Invitată în cadrul emisiunii Ego Life cu Dana Săvuică, Mirela Retegan le-a spus oamenilor propria poveste de viață și le-a arătat calea spre succes și metoda prin care își poți îndeplini visele.

Cine este Mirela Retegan. Omul din spatele ansamblului muzical Gașca Zurli a dezvăluit cum a luat naștere proiectul de succes

Nu există petrecere de copii la care să nu răsune în difuzoare cântecele pline de energie ale trupei Gașca Zurli. Melodii precum „Am o căsuță mică” sau „A ram sam sam” sunt fredonate într-un glas atât de cei mici cât și de cei mari pe o coregrafie specifică este executată ca la carte.

Dacă acum Gașca Zurli este un adevărat fenomen, cunoscută pe întreg teritoriul țării, nu mulți sunt însă cei care știu cum a pornit cu adevărat această poveste. Omul din spatele ei se numește Mirele Retegan, care a avut un vis: acela de a aduce bucurie în sufletele copiilor.

Mamă și ea la rândul ei, Mirela Retegan a știut că cea mai bună modalitate de a face acest lucru este prin cântece și dansuri specifice celor mici. Povestea Gașca Zurli a început când ea avea 36 de ani, desenând pe un caiet studențesc revista care acum îi bucură pe copii.

Cine este Mirela Retegan
Cine este Mirela Retegan

„Știu exact unde trebuie să ajung cu povestea asta. Sunt la 30% în acest moment”

„Pentru mine, important este să nu renunț. Uite, revista asta am desenat-o acum 16 ani pe un caiet studențesc. Când eu am început „Zurli” mi-am stabilit niște… Eu mi-am văzut visul. Știu exact unde trebuie să ajung cu povestea asta pentru că i-am văzut capătul. Sunt la 30% în acest moment. Povestea asta va fi dusă mai departe de cei care vor rămâne după mine și va ajunge un brand internațional foarte important, nu am niciun dubiu.”, a povestit Mirela Retegan în cadrul emisiunii Ego Life.

La început nu i-a fost deloc ușor. Însă nici despărțirea de tatăl fiicei sale, Maia, și nici situația financiară grea pe care o traversa la momentul respectiv nu au oprit-o să își îndeplinească visul. Motiv pentru care le recomandă tuturor să nu renunțe niciodată la visele lor, indiferent cât de grea ar fi situația prin care trec.

„Acum 16 ani eu am desenat această revistă pe un caiet studențesc. Am aștepta 16 ani să se întâmple. Important este să nu renunți la visul tău. Chiar dacă astăzi ești o mamă singură, care crește un copil, să nu consideri că nu meriți mai mult pentru că astăzi ești o mamă singurăcare crește un copil. Eu am început „Zurli” la 36 de ani, când mă despărțisem de tatăl Maiei, locuiam într-o chirie și împrumutasem de la bancă bani, am făcut credit ca să plătesc grădinița copilului pentru că eu câștigam 200 de dolari pe lună și numai grădinița ei era 250 de dolari.”, a spus Mirela Retegan.

Poți urmări integral ediția a 37-a a emisiunii Ego Life pe pagina www.ego.ro, sau pe canalul de YouTube al emisiunii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *