Cine este românca de la care Kate Middleton se îmbracă. Ținuta cu care a făcut înconjurul lumii, cât costă

Stocurile s-au epuizat rapid.
Cine este românca de la care Kate Middleton se îmbracă. Ținuta cu care a făcut înconjurul lumii, cât costă

Kate Middleton a primit o invitație de a vizita Universitatea Nottingham Trent pentru a obține informații suplimentare despre programele de sprijin pentru studenții care debutează în noul an școlar. Așa că pentru această ocazie specială, Kate a ales să poarte o ținută care a fost produsă de o fabrică din Piatra Neamț, România. Află cât a costat ținuta Prințesei de Wales.

Kate Middleton a purtat haine create în România

Cu câteva zile în urmă, Prințesa de Wales a luat parte la un eveniment organizat la Universitatea Nottingham Trent, unde s-a angajat în discuții legate de sprijinul acordat studenților la începutul anului universitar. În timpul acestei vizite, Kate Middleton a avut ocazia de a explora o expoziție dedicată noilor studenți și a fost implicată în sesiuni legate de bunăstare.

Conform informațiilor furnizate de Press Association din Marea Britanie, Prințesa a făcut referire la perioada când ea însăși era studentă la Universitatea St Andrews și a împărtășit cât de mult a apreciat oportunitatea de a experimenta pasiuni noi și hobby-uri în acea perioadă.

Citește și: Motivul pentru care Kate Middleton nu își dă jos haina în public. Detalii de necrezut din Familia Regală

Cum a arătat ținuta Prințesei de Wales

Chiar zilele trecute vorbeam despre faptul că soția Prințului William optează pentru ținutele monocrome. Astfel, că alegerea ei vestimentară nu ne surprinde în privința culorii.

Pentru această ocazie, Kate Middleton a ales o ținută formată dintr-un pulover crem cu prețul de 145 de dolari și o fustă tricotată asortată, evaluată la 175 de dolari.

Ea a completat acest ansamblu cu o geantă cu mâner în nuanțe neutre de la Tusting, pantofi Gianvito Rossi din piele de căprioară și cercei cu perle semnați Simone Rocha.

Cine este românca de la care Kate Middleton se îmbracă
Kate Middleton

Vezi și: Planurile „înfricoșătoare” pe care le are Kate Middleton pentru copiii ei de Halloween. Ce vor face și unde vor petrece această sărbătoare

”Fabrica noastră Augsburg, a lucrat acest compleu! Simt cum grația divină ne-a ajutat, după atât de multă dăruire, muncă! Mulțumesc mamei, Nadiei, întregii echipe Augsburg, pentru aceste momente! Așa cum a visat, mama…. O afacere de familie…”, a scris Monica Pecheanu Augsburger, pe pagina sa de Facebook, alături de câteva fotografii cu soția lui William, notează Monitorul de Neamț.

Fabrica românească a creat ținuta soției Prințului William

În 1990, Lucia Mătase, o ingineră textilistă originară din Piatra Neamț, a pus bazele fabricii de tricotaje Augsburg. Această afacere de familie implică mai multe generații, inclusiv fiica sa, care este o antreprenoare de succes și fostă campioană de tenis, precum și cele două nepoate, Nadia și Julia, ale căror nume se regăsesc pe brandurile companiei.

Sub numele de Tony Augsburger, firma se concentrează pe produsele destinate bărbaților, oferind o gamă diversificată de articole vestimentare masculine.

Te poate interesa și: Panică pentru fanii lui Kate Middleton. Prințesa de Wales a apărut cu mâna bandajată la un eveniment

În același timp, sub numele de Nadia & Julia, fabrica dezvoltă linii de produse dedicate femeilor, incluzând o varietate de articole vestimentare și accesorii, iar pentru una dintre ținutele produse de această companie a optat și Kate Middleton.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *