Cine este și câte clase are Ramona Bădescu. Actrița a plecat acum 30 de ani din România, s-a înscris în partidul AUR

Află mai multe detalii despre Ramona Bădescu!

De curând, partidul AUR s-a ales cu un nou membru. Este vorba de Ramona Bădescu, o actriță care a părăsit România acum mai bine de trei decenii. Aceasta și-a construit un viitor și o carieră în Italia, acolo unde trăiește de mai multă vreme o frumoasă poveste de iubire cu Fabio Cali, bărbat căruia i-a dăruit și un băiețel, pe Ignacio, în vârstă de 4 ani. Iată ce studii are superba româncă!

Ramona Bădescu s-a înscris în AUR

Ramona Bădescu a văzut pentru prima oară lumina zilei în anul 1968, în Craiova. În anul 1990, însă, aceasta a părăsit România și s-a stabilit în Italia, unde a practicat modellingul, iar din 2008 a intrat și în politică.

Ea a candidat la alegerile municipale din 2008 de la Roma, dar fără succes. A fost propusă de primarul Gianni Alemanno pentru postul de consilier pentru relațiile cu comunitatea românească, pentru a studia formele de integrare între cele două popoare.

Cu toate că a lăsat România în urmă pentru a-și construi un viitor mai bun, Ramona Bădescu susține că nu a uitat niciodată de țara natală. De curând, aceasta s-a înscris în AUR pentru a face lucruri pentru România și pentru românii din Diaspora.

”Trăiesc de 33 de ani la Roma, departe de țară, dar întotdeauna am fost aici cu gândul. Întotdeauna sângele meu a fost sânge de româncă. De fiecare dată am luptat pentru dreptatea românilor.

De multe ori am fost priviți cu răutate, cu prejudecăți. De multe ori am primit amenințări cu moartea. De multe ori românii erau un popor despre care nu se știa.

Acum știu, pentru că noi ne-am câștigat o identitate, identitatea românească. Acum luptăm și luptăm uniți”, a declarat Ramona Bădescu în cadrul Congresului Extraordinar de la Alba Iulia.

Ce studii are Ramona Bădescu

În urmă cu ceva timp, Ramona Bădescu a fost invitată în emisiunea ”Teo Show” și a dezvăluit ce studii are. Vedeta a precizat că a terminat Ştiinţe Economice dar, mai târziu, și-a dat seama că meseria de economist nu este pentru ea.

“Am terminat Ştiinţe Economice. Nu m-aş fi văzut niciodată economist. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a permis să fac ce mi-a plăcut! Mereu am fost atrasă de lumea artistică.

Mulţumesc părinţilor şi vieţii că am cunoscut ce înseamnă sacrificiul, ce înseamnă să nu ai! Să cunoşti sentimentul minunat că ai primit ceva, oricât de puţin ar fi.

M-a ajutat asta mult în viaţă! Îmi aduc aminte că mama îmi făcea, în copilărie, nişte sandwich-uri cu icre, dar în care punea colorant pentru a fi ceva special.

Am zburat şi cu avionul privat, am fost şi cu trenul de la Craiova la Bucureşti! Am avut parte de momente speciale”, a povestit Ramona Bădescu în show-ul prezentat de Teo Trandafir.

Citește și Vedeta internațională cu care Ramona Bădescu a avut o relație specială. Cât de apropiați au fost: “Părinții mei l-au cunoscut!” VIDEO EXCLUSIV!

Ramona Bădescu a născut la 51 de ani

Pe plan personal, actrița se iubește cu un bancher italian, Fabio Cali, căruia i-a dăruit și un fiu, Ignacio, acum în vârstă de 4 ani. Ramona Bădescu se declară extrem de îndrăgostită de partenerul ei de viață, cu toate că la început acesta nu era deloc pe gustul ei.

”Nu mi se părea nimic normal la el, era prea plin de el, nu, nu era deloc genul meu. După ne-am întâlnit intamplator, într-un moment nu chiar plăcut din viata mea.

Practic persoana pe care amândoi am pierdut-o atunci, ne-a apropiat. De atunci am vorbit non stop și uite unde am ajuns. Acum suntem jumătățile perfecte.”, a mărturisit Ramona Bădescu, conform spynews.ro.

Citește și Ramona Bădescu, detalii despre botezul fiului său și nunta cu partenerul. Ce spune despre adopție: “Nu îmi plac lucrurile făcute pentru publicitate!” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce Oana Roman nu i-a putut fi alături mamei sale în ultimele clipe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *