Ramona Bădescu, detalii despre botezul fiului său și nunta cu partenerul. Ce spune despre adopție: “Nu îmi plac lucrurile făcute pentru publicitate!” VIDEO EXCLUSIV

Dezvăluiri despre viața sa personală

Ramona Bădescu are multe motive de bucurie. Vedeta trăiește o superbă poveste de iubire alături de partenerul său, Fabio Cali, iar cei doi au împreună un băiețel minunat, care le face fiecare clipă mai frumoasă. Întoarsă în România, vedeta pregătește două spectacole mari pentru fanii săi. Într-un interviu exclusiv Ego.ro, ea ne-a vorbit despre viața personală, oferind detalii despre botez și nuntă.

Ramona Bădescu, despre viața personală

Ramona Bădescu se pregătește de două spectacole susținute la București și Craiova. Vedeta își dorește să le ofere fanilor săi clipe de neuitat! Când vine vorba despre viața personală, aceasta ne-a mărturisit că botezul o să aibă loc anul viitor, însă nu a stabilit și alte detalii legate de nuntă. De asemenea, ea a explicat ce părere are cu privire la ideea de a adopta un copilaș.

EGO: Ramona, care este cel mai bun lucru pe care l-ai învățat de la fiul tău?

Ramona Bădescu: Că niciodată nu este prea târziu ca să înveți ceva! De la băiatul meu am învățat ce înseamnă să fii mamă. Este lucrul cel mai greu pe lume! Dacă aș fi în politică, aș da un salariu mamelor! Este o meserie foarte grea, care nu este recunoscută! Dacă ești mamă trebuie să gătești, să speli, să calci! Tu m-ai vrut, nu eu am vrut să vin pe lume! Nu îți dai seama de chestiile acestea decât când ești mamă. De la băiatul meu am învățat să mă prostesc, să fiu cât mai easy, să mă distrez, să mă las dusă de spontaneitate! Bineînțeles, cu reguli, dar cred că viața trebuie trăită cu lejeritate, cu spontaneitate!

EGO: Te-ai implica în politică?

Ramona Bădescu: Politica întotdeauna am făcut-o și când am fost consiliera primarului Romei timp de 5 ani. O olteancă care să ajungă să deschidă un birou în primărie la Roma…am făcut o politică gratuită, nu am fost plătită! Cred că un om de cultură și un artist face întotdeauna politică prin mesajele lui, fără să fie legat de un partid. Mi-ar plăcea să lupt pentru femei! Trebuie să reluăm puterea prim-ministrului Giorgia Meloni a Italiei. Îmi place că suntem conduși de o femeie puternică, aprigă, care este și mamă! Mi-ar plăcea să lupt pentru copiii cu autism. Aceasta este o problemă delicată! Și în Italia sunt peste 600.000 de copii care au aceste probleme! Cred că și în România. Mi-ar plăcea să lupt pentru categoriile mai neajutorate! Dacă într-un fel cuvântul sau prezența mea poate să nască o întrebare sau poate rezolva, eu sunt aici!

Ce a dezvăluit despre botez

EGO: Revenind la viața personală, spune-mi de botez. Când o să aibă loc?

Ramona Bădescu: Pot să spun că i-am tăiat ciuful! M-am obișnuit și îmi plac surprizele. Sunt Săgetător, am învățat să trăiesc zi după zi. Ignazio m-a învățat că niciodată nu e târziu și întotdeauna se întâmplă și miracole! Nu îmi place să îmi fac planuri, căci dacă se întâmplă să nu meargă ceva rămân dezamăgită. Pot să spun un singur lucru, la anul o să fie botezul! Aș vrea să fie două petreceri separate, una și una! (n.r. nunta și botezul)

EGO: Ești genul care să organizeze acest eveniment din timp?

Ramona Bădescu: Nu! Dintr-o dată ideea, dar organizarea din timp. Totul în detaliu, nu îmi scapă nimic! Totul trebuie să fie perfect. Aștept mult, dar trebuie să fie bine!

EGO: Cum ești cu partenerul? Cum a descurs discuția despre nuntă?

Ramona Bădescu: A decurs în italiană discuția! (râde) Eu sunt, totuși, o persoană tradițională! Ador lucrurile tradiționale, dar am învățat să fiu mai simplă, mai easy, să nu trăiesc după lucrurile scrise, obligate, nu! Vreau să trăiesc momentul, să fie bine, să fie emoționant! Am ales bărbatul vieții mele, am copilul vieții mele, când o să fie nunta, o să fie!

Ce spune despre adopție

EGO: Ești o mamă desăvârșită. Te-ai gândit să adopți pentru a deveni mamă pentru a doua oară?

Ramona Bădescu: Gândul este gând, fapta este faptă! Nu îmi plac lucrurile făcute pentru publicitate. Nu! Dumnezeu mi-a dăruit copilul meu, nu l-am adoptat când nu l-am avut. Este foarte greu, nu este ușor! Vreau să merg până unde pot, nu vreau să exagerez, vreau să mă implic și să fac ce pot să fac și ceea ce știu să fac! Adopt sute de copii când fac spectacole, când mă duc la grădiniță, când le duc jucării. Sunt copii adoptați cu sufletul, dar nu pe bază de documente!

Citește și Ce operații estetice are Oana Roman. Vedeta a lămurit tot. Ce intervenție plănuiește să-și facă

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *